Mascot introduceert Accelerate: nieuwe, innovatieve kledinglijn mét stretch

Accelerate van Mascot

Mascot presenteert een nieuwe collectie werkkleding. Mascot Accelerate is een zeer uitgebreide kledingcollectie met meer dan 70 producten in zes verschillende kleurencombinaties. Een complete kledingcollectie voor mannen, vrouwen en kinderen. De collectie is gemaakt voor vakwerk, logistiek, industrie en productie.

De lijn kenmerkt zich door een elastische stof met een stijlvol, glad oppervlak en een moderne pasvorm. Zowel op uiterlijk, pasvorm als comfort onderscheidt het zich van de klassieke kledinglijn. De kleding heeft een unieke pasvorm die aansluit op het lichaam en die zorgt voor een zeer goede bewegingsvrijheid.

Speciaal ontworpen voor vrouwen en mannen

De nieuwe kledinglijn is speciaal ontworpen voor vrouwen en mannen. Alle producten uit de collectie hebben een consequent doorgevoerde designlijn die dynamiek en beweging uitstraalt. Met Mascot Accelerate zet Mascot stretchstof in de volgende versnelling. De stofkwaliteit 511 van Mascot is stretchstof met rek in vier richtingen die industrieel kan worden gewassen zonder in te boeten aan slijtvastheid of comfort. Deze nieuwe stofkwaliteit is ontwikkeld met de meest geavanceerde elastische vezels die er zijn. Dat resulteert in broeken en bovenstukken die bestand zijn tegen industrieel wassen en tunneldrogen. Tegelijkertijd profiteert u de hele werkdag van een unieke bewegingsvrijheid.

Kom langs in de showroom voor advies op maat!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.