Ferdinand Griffioen
Ferdinand Griffioen
Leestijd: 2 minuten

Gratis accu in de Makita Cadeauwinkel

Makita heeft van 1 december 2023 t/m 29 februari 2024 weer een mooie actie lopen. Kies een gratis accu of ander mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel na registratie van aankoop van een actieproduct. Dit geldt op bijna alle LXT 18 V en XGT 40 V Max machines met een adviesprijs vanaf € 199 excl. BTW, echter met uitzondering van alle tuinmachines.

Hoe werkt het?

Als je een Makita actieproduct hebt gekocht bij Marree kun je dat in de Mijn Makita app of op de website van Makita registreren. Elk actieproduct is een aantal Cadeaupunten waard. In de Makita Cadeauwinkel kan je daarmee zelf een cadeau kiezen of doorsparen. In deze nieuwe actievorm bieden wij een gratis cadeau aan of je kiest voor Cadeaupunten. Die Cadeaupunten staan in je account. De Cadeaupunten kan je uitgeven wanneer jij dat wilt (binnen de actieperiode). De Cadeaupunten wissel je in voor een gratis artikel naar keuze. Let op: het aanbod van cadeaus kan wisselen, en op = op.

Hoe kies ik een cadeau?

Heel eenvoudig. Registreer je actiemachine in de Makita app of op de Makita website. Daarvoor maak je eerst een account aan als je die nog niet hebt. Vervolgens doorloop je de stappen en kies je je cadeau. Meer informatie over de Makita cadeauwinkel, lees dan snel verder op de website van Makita.

Bekijk alle actieproducten en exacte voorwaarden op de website van Makita via onderstaande knop of laat je informeren door onze verkoopafdeling.

Bekijk de cadeauwinkel

 

Simpel en snel

Belangrijk

  • Alleen producten die op moment van inwisselen in de Makita Cadeauwinkel staan zijn beschikbaar. Op=op. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op cadeaus die uit de winkel zijn gehaald.
  • Deze actie loopt nog tot en met 29 februari 2024

Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag, neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten