Wouter Bunschoten
Wouter Bunschoten
Leestijd: 3 minuten

Nieuw: Veiligheid en stijl met werkschoenen van Totectors

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar de perfecte balans tussen veiligheid, comfort en stijl voor onze klanten. Daarom zijn we blij te kunnen melden dat we ons assortiment hebben uitgebreid met een fantastische nieuwe lijn werkschoenen van het gerenommeerde merk Totectors. Deze schoenen staan bekend om hun duurzaamheid, bescherming en moderne ontwerpen, en we zijn ervan overtuigd dat ze een geweldige toevoeging zullen zijn voor professionals in verschillende industrieën.

Veiligheid en Stijl Hand in Hand. De Denton Collectie van Totectors:

Onze nieuwe collectie werkschoenen omvat vier prachtige modellen uit de Denton-reeks van Totectors, elk ontworpen met oog voor detail en een diep begrip van de behoeften van de hedendaagse werknemers. Hieronder zetten we deze overzichtelijk voor je op een rij:

Denton Mid | BLACK

De Denton Mid Black is een halfhoge werkschoen die een uitstekende bescherming combineert met een stijlvol ontwerp. Deze schoen is ideaal voor degenen die een extra laag bescherming rond de enkels waarderen zonder in te leveren op bewegingsvrijheid. Het elegante zwarte leer past bij elke werkoutfit en maakt deze schoen net zo geschikt voor een vergadering als voor werkzaamheden op locatie.

Denton Mid | BLACK
over Denton Mid | BLACK

Denton Low | BLACK

Voor liefhebbers van lage schoenen biedt de Denton Low Black dezelfde hoge standaarden van bescherming en comfort als zijn halfhoge tegenhanger, maar dan in een lager model. Deze schoen is perfect voor lange werkdagen waarbij comfort voorop staat. Het strakke, zwarte ontwerp zorgt ervoor dat deze werkschoenen nooit uit de toon vallen.

Denton Low | BLACK 
Totectors Denton Low BLACK Marree
over Denton Low | BLACK 

Totectors Denton Black Marree

Denton Mid | WHEAT

De Denton Mid Wheat is een unieke toevoeging aan ons assortiment met zijn opvallende tarwekleurige leer. Deze halfhoge schoen biedt niet alleen uitstekende bescherming en comfort, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je werkuitrusting. Ideaal voor degenen die graag een statement maken met hun werkschoenen.

Denton Mid | WHEAT
Totectors Denton Mid WHEAT Marree
over Denton Mid | WHEAT

Denton Low | WHEAT

De Denton Low Wheat combineert alle voordelen van de Mid Wheat, maar dan in een lager model voor meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid. De opvallende kleur en het robuuste ontwerp maken dit tot de perfecte keuze voor zowel werk als vrije tijd.

Denton Low | WHEAT
Totectors Denton Low WHEAT Marree
over Denton Low | WHEAT

Totectors Denton Wheat Marree

 

Over Totectors

Totectors staat bekend om zijn innovatieve en duurzame aanpak in de ontwikkeling van werkschoenen, elk paar is ontworpen met het oog op maximale veiligheid, duurzaamheid, comfort en natuurlijk een mooie stijl! Deze schoenen zijn niet alleen een bescherming voor je voeten, maar ook een investering in je welzijn op de werkplek.

Bekijk de gehele collectie op onze webshop

 

Veelgestelde vragen

Wat is de veiligheidsklasse van de Totectors werkschoenen?

  • De Totectors Denton werkschoenen hebben een S1P SRC veiligheidsnormering.

Beschikken de Totectors werkschoenen over een antislip zool?

  • Ja, de SRC geteste anti slip zool is bestand tegen olie en bezine voor extra grip.

 

Heb je meer vragen over de werkschoenen van Totectors? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten