ben marree
Ben Marree
Leestijd: 2 minuten

Ben Marree draagt deel van aandelen “Marree Technische Groothandel” over aan Robert van Plateringen

Op woensdag 28 februari 2024 heeft de officiële overdracht plaats gevonden van een deel van de aandelen van Marree Technische Groothandel aan Robert van Plateringen (Commercieel Directeur). Een bijzondere stap voor ons familiebedrijf waarmee wij op 14 september 2023 nog ons 90-jarig bestaan hebben gevierd. 

Al lang onderdeel van familiebedrijf

Robert van Plateringen is sinds 2020 commercieel directeur bij Marree maar is hier al sinds zijn jeugd werkzaam.

“Ik ben als scholier begonnen met opruimen en inruimen bij de, toen nog, bouwmarkt aan de Verkeersweg maar raakte steeds meer betrokken bij de inkoop. Inmiddels werk ik hier dus al 27 jaar. Het bijzondere is dat zowel mijn opa als mijn vader ook bij Marree werkten. Toch geeft zo’n lange loopbaan natuurlijk geen garanties. Ik ben dan ook trots dat ik van Ben het vertrouwen heb gekregen en mij nu aandeelhouder mag noemen”.

Overdracht aandelen Ben Marree en Robert van Plateringen.

Blij met deze logische stap

Ben geeft aan blij te zijn met deze stap. “Het is fijn om op deze manier het bedrijf te kunnen voortzetten. Als familiebedrijf Marree hebben we al vele stappen kunnen maken. Van magazijnfunctie binnen de bouwmarkt Marree, de overgang naar een zelfstandig bedrijf aan de Van Leeuwenhoekstraat (Marree Bouw en Techniek), de verbouwing in 2008 tot nu aan de nieuwbouw (Marree Technische Groothandel) in 2018. Robert heeft alle veranderingen meegemaakt en is daarbij altijd een grote steun en mijn rechterhand geweest. Zo achteraf gezien voelt het niet meer dan logisch om deze stap te nemen.”

Weinig veranderingen in de praktijk

Alhoewel het voor beide een grote stap is zal de klant er in de praktijk weinig van merken. Samen met het team zullen we ons natuurlijk blijven inzetten voor tevreden klanten.

 

Over Marree Technische Groothandel

Marree is een technische groothandel voor de bouw en industrie. We leveren een totaalpakket aan ijzerwaren en gereedschap. Denk hierbij aan hand- en elektrische gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, maar ook lijmen, kitten, ladders, steigers, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding.

 

Onze missie, visie en kernwaarden

Integriteit en transparantie zijn twee van onze belangrijkste pijlers. We doen wat we zeggen en we zijn transparant in onze werkzaamheden. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers.

Naast transparantie en integriteit vinden wij onze klantrelaties ook erg belangrijk. We blijven nauw in contact en monitoren de ervaringen en verwachtingen van onze klanten. Onze klanten zijn geen onbekenden voor ons. Door deze goede relatie leggen we een stevige basis en dat resulteert in tevreden afnemers!

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten