Fischer bevestigingsmateriaal

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Fischer heeft met meer dan 14.000 artikelen een kwaliteitsoplossing voor ieder bevestigingsprobleem. Het bedrijf is wereldwijd bekend geworden door de nylon plug. Andere producten die Fischer ontwikkelt en produceert zijn schroeven, keilbouten, constructiepluggen, sanitair- en steigerbevestigingen, schuimen, siliconen, boren en bits. Fischer werd in 1948 en is inmiddels is wereldwijd actief.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

Fischer producten

Innovatief en duurzaam

Fischer streeft ernaar technisch gezien het perfecte product te kunnen bieden aan alle eindgebruikers. Dit maakt het bedrijf waar door ongeëvenaarde kennis op het gebied van bevestiging van verschillende materialen en innovativiteit als drijvende kracht.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij Fischer. Dit zie je terug in de kwaliteit en totstandkoming van de producten. Het bedrijf onderzoekt proactief naar manieren om met zo’n laag mogelijke beslaglegging op het milieu kwaliteitsproducten af te leveren. Zo beleeft je langer functionaliteit en plezier van je Fischer producten.

Fischer_bevestigingsmateriaal_Marree

Bestel jouw Fischer producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment Fischer producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze Fischer specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten