Repair Care

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. In meer dan 30 jaar is Repair Care uitgegroeid tot een totaalleverancier van duurzame oplossingen voor onderhoud en reparatie. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, bieden ze gecertificeerde opleidingen aan in het behandelen van houtrot en -schade. Daarnaast verzorgt Repair Care projectbegeleiding, geven ze advies en zijn ze een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Repair Care is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

Repair Care producten

Behouden in plaats van vervangen

Met de reparatieproducten wisten ze bij Repair Care al tienduizenden tonnen hout te sparen. Want waarom zou je een compleet kozijn vervangen als slechts een klein deel ervan is aangetast? Onderzoek heeft uitgewezen dat gemiddeld 95% van een kozijn met houtrotschade in goede staat is, en dus niet weggegooid hoeft te worden.

Ook heeft onafhankelijk onderzoeksbureau CE Delft, recentelijk onderzoek gedaan naar het verschil in CO2-impact tussen reparatie van houten kozijnen enerzijds en vervanging anderzijds. Het onderzoek wijst uit: repareren van kozijnen is tot ruim 90% milieuvriendelijker dan vervangen. Repair Care ziet het ook als verantwoordelijkheid om bewust met het milieu om te gaan.

Marree | Repair Care

Repair Care

Op het YouTubekanaal van Repair Care vind je allerlei video’s waaronder de recent toegevoegde how-to-video’s. Bekijk de video en leer over het gebruik van modelleerstrips.

Marree Thumbnail YouTube Repair Care

Bestel jouw Repair Care producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment Repair Care producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze Repair Care specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten