Ruilen en retourneren

Annuleren, ruilen en retourneren is mogelijk bij Marree

Mocht je een bestelling willen annuleren, dan kun je dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen. Ruilen of retourneren? Dan dien je onderstaand retourformulier in te vullen, alvorens het terugsturen van het product. 

Kan ik je helpen?

Annuleren

Zolang een bestelling nog niet verstuurd is, is het annuleren hiervan kosteloos. Mocht je de bestelling annuleren, nadat deze verzonden is, dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Wanneer wij reeds een betaling van jou hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, terugstorten. Als je de bestelling aan de deur hebt geweigerd en ongeopend door de bezorger hebt mee laten nemen, dan worden de gemaakte verzendkosten in mindering gebracht.

Een annulering kenbaar maken, kun je doen door telefonisch contact met ons op te nemen. Vermeld hierbij het ordernummer van jouw bestelling.

Retourneren

Wij hanteren een retourperiode van 7 dagen om zonder reden het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Een product terugsturen kan alleen als het ongebruikt is en in de originele, onbeschadigde verpakking zit. Hiervan uitgezonderd zijn producten die speciaal voor jou besteld zijn, zoals bedrukte bedrijfskleding. Retouren dien je kenbaar te maken middels onderstaand retourformulier en te versturen naar onderstaand retouradres.

Mocht je een deel van jouw bestelling of de gehele bestelling willen retourneren, dan zijn de verzendkosten voor het retourneren voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling, exclusief berekende verzendkosten, zal worden teruggestort.

Terugbetaling en retouradres

Wanneer je een bestelling vooraf betaald hebt, hebben wij voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen jouw bankrekeningnummer nodig. Let hierbij op dat het rekeningnummer dat je doorgeeft hetzelfde is als het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Marree hebt gedaan. Dit om eventuele fraude met terugbetalingen te voorkomen. De terugbetaling ontvang je binnen 14 dagen. 

Retouradres

Marree Technische Groothandel B.V.
Archimedesstraat 5
3846 CT Harderwijk

Marree pand

Retourformulier

Dit formulier dient ingevuld te worden, alvorens het terugsturen van een product.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten