HiKOKI Powertools

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Zo ook met de producten van HiKOKI. HiKOKI Powertools is een onderdeel van de Koki Holdings CO en was voorheen bekend onder de naam Hitachi Powertools. Het sterke merk HiKOKI neemt een vooraanstaande positie in op de markt van professioneel, elektrisch gereedschap.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

Een greep uit ons Hikoki assortiment

HiKOKI maakt werk van aangenaam werken

HiKOKI beschikt over gerenommeerde en door-en-door ervaren toeleveranciers in onder andere de bouw, zoals Marree. Het bedrijf ontwikkelt vanuit die basis een complete lijn machines. Machines waarmee het prettig werken is omdat aan elk detail is gedacht: kwaliteit, veiligheid, prestatie en zeer lange levensduur, ergonomie, comfort, veiligheid en inzetbaarheid. Zo maakt HiKOKI werk van aangenaam werken.

HiKOKI Powertools produceert gereedschap dat buitengewoon praktisch en professioneel is. Denk aan producten zoals boorhamers, heggenscharen, cirkelzagen en kleding behoren tot het assortiment van HiKOKI Powertools. Hiernaast heeft HiKOKI ook nog een ruim assortiment aan aanvullende producten, bijvoorbeeld accu’s. Met HiKOKI gereedschap ben je altijd 100% verzekerd van klasse, service en betrouwbaarheid.

Hikoki Powertools Marree

Bestel jouw HiKOKI Powertools bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment HiKOKI gereedschap. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze HiKOKI specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten