Klimmateriaal keuren

Om zo veilig mogelijk te werken en ongevallen zoveel mogelijk te voorkomen heeft de Arbowet een aantal keuringen in het leven geroepen. Klimmateriaal (NEN 2484) moet voldoen aan een aantal eisen waardoor jij als opdrachtgever jouw medewerker van goed en veilig werkend materiaal voorziet. Bij Marree hebben we gecertificeerde medewerkers in huis die jouw klimmateriaal voorzien van de juiste certificeringen. Snel, correct en tegen een vaste scherpe prijs, zodat jij weer snel aan het werk kunt.

Winkel in Harderwijk Ook op locatie keuren Gecertificeerde keurmeesters in huis

De NEN 2484 keuring

De werkgever is verantwoordelijk voor goed werkend gereedschap, daarom is de NEN 2484 in het leven geroepen. Kilmmateriaal zoals trappen en ladders moeten voldoen aan een bepaalde eisen waardoor jij als werkgever jouw medewerkers kunt voorzien van veilig klimmateriaal. De NEN 2484 is geen harde verplichting maar een veilige werkomgeving creëren wel. Bij een ongeval zal de arbeidsinspectie onderzoek doen naar het gebruikte klimmateriaal.

klimmateriaal - nen2482

Gecertificeerde keurmeesters in huis

De NEN 2484 keuringen worden uitgevoerd door gecertificeerde keurders die wij in huis hebben én eigen reparateurs. Zo ben jij er als klant van verzekerd dat al jouw keuringswerk en eventuele reparaties snel – meestal ter plekke, op dezelfde dag – worden uitgevoerd. Bovendien kunt je jouw keuringsopdrachten en/of reparaties online doorgeven, op het moment dat het jou uitkomt. Het keuren duurt vaak 15 minuten waardoor jij weer snel aan het werk kunt en dat voor een vaste lage prijs.

Hoe wordt de NEN 2484 keuring uitgevoerd

De keuring voor de NEN 2484 bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Een visuele inspectie
    Wij checken het materiaal op zichtbare schade zoals roest, kapotte onderdelen of slijtage.
  • Een inspectie per onderdeel
    Aan de hand van een checklist controleren we het klimmateriaal of het nog functioneert zoals het hoort.
  • Administratie en certificatie
    Is het klimmateriaal helemaal goedgekeurd? Dan ontvang je een certificaat van veiligheid en een inspectiesticker. Dan kun jij weer een jaar zorgeloos gebruik maken van het klimmateriaal.

Komt het materiaal niet door onze keuring? Dan kijken we of we het kunnen laten repareren waarna we de keuring opnieuw gratis uitvoeren.

Marree Klimmateriaal Keuren nen 2484

Product aanmelden voor een NEN 2484 keuring

Via onderstaand formulier kun jij klimmateriaal aanmelden voor een keuring. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op om een keuring in te plannen.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Over Marree

Marree is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Marree levert een totaal pakket aan ijzerwaren en gereedschap zoals handgereedschappen, elektrische gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, lijmen en kitten, ladders en steigers, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Marree Team
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten