The STANLEY Works

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Producten van The STANLEY Works staan bekend om hun kwaliteit, innovativiteit en gebruiksvriendelijkheid. Het bedrijf werd wereldberoemd door het Stanleymes, een gereedschap dat bijna elke doe-het-zelver en professional in zijn bezit heeft. Naast het Stanleymes ontwikkelt en produceert The STANLEY Works onder andere ijzerwaren voor grendels en deuren, rolbandmaten en duimstokken, waterpassen, laser tools, en accu of gesnoerde boormachines, zagen en haakse slijpers. STANLEY is in ruim 170 jaar uitgegroeid tot wereldwijd marktleider van handgereedschap, elektrisch gereedschap en accessoires.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

Een greep uit ons Stanley assortiment

Innovatie

Vandaag de dag behoort The STANLEY Works tot de marktleiders op het gebied van werktuiginnovatie. Dankzij de voortdurende focus op kwaliteit, is er een constante focus op het testen, ontwerpen en verbeteren van producten om de grootst mogelijke kwaliteit en maximale werking van gereedschappen te garanderen. In de loop der jaren ontwikkelde het bedrijf onder andere de Bailey-schaaf, de Surform-frees, de PowerLock-rolmeter en de nieuwe lijn FATMAX-gereedschappen. Allen voorbeelden van innovatieve producten die meer dan nuttig zijn voor menig professional.

The stanley works

Bestel jouw STANLEY producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment STANLEY producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze STANLEY specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

 

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten