Reparatie elektrische gereedschappen

Niets is vervelender wanneer jouw machine kapot gaat tijdens het werk en dat snappen we bij Marree maar al te goed. Wij lossen dit voor jou op zodat jij weer zo snel mogelijk aan de slag kunt. Toch een apparaat nodig? Je krijgt van ons een vervangend apparaat totdat jouw apparaat weer gerepareerd is. Op deze manier kun je toch weer verder met jouw klus.

Een vervangend apparaat Apparaat binnen een week gerepareerd Direct contact met de leverancier

Reparatie door specialisten

De kleine reparaties kunnen de mannen van Marree vaak zelf repareren. Gaat het om grote reparaties? Dan sturen we het apparaat op naar de desbetreffende leverancier. De leverancier heeft alle kennis in huis om het apparaat te repareren. Daarnaast heeft een leverancier de benodigde onderdelen op voorraad en dus snel bij de hand. Op deze manier heb jij je eigen apparaat snel weer terug. We hebben direct contact met onze leveranciers en op deze manier zorgen wij ervoor dat jij je apparaat binnen een week weer kunt gebruiken. Tot die tijd kun je gratis gebruik maken van een vervangend apparaat.

Marree Reparatie

Reparatie aanmelden

Heb je een apparaat dat gerepareerd moet worden? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Wie is Marree?

Marree is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Marree levert een totaal pakket aan ijzerwaren en gereedschap zoals handgereedschappen, elektrische gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, lijmen en kitten, ladders en steigers, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Team Marree
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten