24/7 online bestellen via onze webshop en app

Ben jij als vakman overdag en ‘s avonds druk in de weer? Tsja, dan valt het niet mee om ook nog tussendoor je spullen op tijd te bestellen. Dat begrijpen we maar al te goed bij Marree. Bij ons profiteer je van 100% bestelgemak. Waar je ook bent, bij Marree heb je altijd en overal toegang tot ons assortiment. Bestellen kan in onze winkel, in onze webshop én via onze handige bestel-app. Dat kan vanaf de klus of ‘s avonds op de bank. Altijd en overal bereikbaar.

Kan ik je helpen?

Click & Collect afhaalservice ® 24/7 Afhaalkluis ® Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag gratis bezorgd*

Bestellen via de webshop

Al onze producten vind je terug in onze webshop: shop.marree.nl. Je hebt hier toegang tot ons gehele assortiment. We hebben meer dan 30.000 producten op voorraad. De producten in onze shop zijn voorzien van productinformatie en beeldmateriaal, zodat je weet wat je bestelt. Om onze producten gemakkelijk te kunnen vinden, zijn ze onderverdeeld in verschillende categorieën. Hiernaast kan je ook gebruikmaken van de handige zoekfunctie om nóg sneller te navigeren.

Marree webshop webshop

Bestellen via de app

Naast de webshop heb je via onze bestel-app ook toegang tot ons gehele assortiment. Met de app kun je altijd en overal gemakkelijk bestellen, dus ook vanaf jouw werkplek. Even geen bereik op jouw werkplek? Geen probleem! De bestelling wordt verzonden wanneer jij weer bent verbonden met het internet. De app beschikt eveneens over een handige scanfunctie: Scan de barcode van het product en het verschijnt direct in je scherm. Profiteer dus snel van de voordelen en download ‘m snel. Wil je nog meer informatie over de bestel-app van Marree?

Marree bestelapp De Marree app

Pick Up service

Binnen 15 minuten staat de order voor jou klaar!

Marree Afhaalkluis

24/7 afhaalkluis

Ook na openingstijden je bestelling ophalen!

Marree Afhaalkluis

De voordelen van een Marree account

Een account in onze webshop brengt veel voordelen met zich mee.

 • Toegang tot de app
  Met een Marree account kun jij ook meteen bestellen via de app. Met de app heb jij altijd en overal toegang tot ons assortiment, dus ook vanaf jouw werkplek.
 • Inzien van eigen prijzen en condities
  Elke klant is uniek, dus wij hanteren verschillende prijzen en condities voor sommige klanten. Met een account kun je gemakkelijk jouw prijzen inzien.
 • Aanmaken bestellijsten
  Bestel jij bepaalde producten vaker? Of heeft elke afdeling binnen jouw bedrijf andere producten nodig? Dan is het zeker handig om bestellijsten aan te maken. De volgende keer kun jij handig en snel de benodigde producten selecteren.
 • Verschil tussen hoofdaccount en subaccounts
  Bestelt jouw personeel ook bij Marree? Dat is makkelijk te regelen. Wij maken een hoofdaccount voor je aan, vervolgens kun jij sub-accounts aanmaken voor jouw personeel met bepaalde rechten.
 • Bestelhistorie
  Hetzelfde bestellen als de vorige keer? Je hebt altijd inzicht in je bestelhistorie zodat je dit nog een keer kunt bestellen.
 • Technische informatie
  Met een Marree account heb je ook automatisch toegang tot alle technische informatie van bepaalde producten. Je hoeft dus niet meer op zoek naar die ene handleiding, want die vind je terug in je Marree account.
Marree winkel

Word klant bij Marree

Wil jij ook profiteren van deze voordelen en klant worden bij Marree? Dat kan! Wij maken gratis een account voor je aan, maar dan hebben we wel wat informatie van je nodig.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten