Bahco gereedschap

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Bahco gereedschap is wereldberoemd en alom bekend als het gereedschap met het visje en de haak. Voor de oorsprong van dit Zweedse merk moeten we terug naar het jaar 1862, het jaar waarin de Zweed Göran Fredrik Göransson begon met de productie van staal. Ruim 150 jaar later is Bahco onderdeel van de SNA Groep en één van de bekendste gereedschapsmerken ter wereld.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

Innovatie en kwaliteit

Bahco is internationaal één van de bekendste merken voor handgereedschappen. Dat is niet geheel onterecht, aangezien de historie erg lang teruggaat. Vandaag de dag loopt Bahco voorop door innovatie en kwaliteit. Professionals die werken met Bahco gereedschap zullen dat direct bevestigen. Niet voor niets wordt er vaak gevraagd om het ‘gereedschap met het visje (en de haak)’. De gereedschappen zijn uitermate geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

Bestel jouw Bahco gereedschap bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment Bahco gereedschap. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze Bahco specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten