Een sleutelplan opstellen

Een sleutelplan bepaalt wie er toegang krijgt tot bepaalde ruimtes. Met de hoofdsleutel kan de beheerder van het complex alle ruimtes openen. Met de overige sleutels (gebruikerssleutels) kunnen alleen de deuren geopend worden met deze specifieke sleutels.  Sleutelplannen worden vaak toegepast in kantoren, hotels, scholen of VvE’s. De beheerder heeft dan toegang tot alle ruimtes met één sleutel. De medewerkers, gasten, bewoners etc. hebben toegang tot de ruimte waar zij recht op hebben. Met een sleutelplan houd je goed overzicht over het aantal sleutels. Maar een plan opstellen kan best lastig zijn, Marree helpt je hierbij.

Kan ik je helpen?

Professioneel sleutelplan Vaak binnen 48 uur geleverd Sleutelplan met SKG-gecertificeerde cilinders

Een sluitplan maken

Een sleutelplan, waar begin je? Er zijn tal van mogelijkheden in het maken van een plan. Je moet nadenken wie met welke sleutel toegang heeft tot welke ruimte. Hieronder een aantal stappen die het maken van een plan wat makkelijker maken:

  1. Als eerste begin je met het maken van een sluitplan. In een simpel excel bestand maak je een duidelijk overzicht met alle deuren en wie tot welke deur toegang heeft.
  2. Daarna bepaal je welke cilinders je wilt gebruiken. We hebben een groot assortiment en we adviseren je graag welke cilinders het beste bij jouw sluitplan past.
  3. Is je sluitplan helemaal klaar? Dan gaan we aan de slag met de sleutels. En ontvang binnen 48 uur de juiste sleutels.

Heb je hulp nodig bij het maken van een plan? Geen probleem, we kijken graag met je mee!

Marree Sluitplan

Sleutelplan aanvragen

Wil je graag een sleutelplan? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Over Marree

Marree is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Marree levert een totaal pakket aan ijzerwaren en gereedschap zoals handgereedschappen, elektrische gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, lijmen en kitten, ladders en steigers, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Marree Team

Deurbeslag van de beste merken

Copyright 2021 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten