Altrex klimmateriaal

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Kwaliteit op het hoogste niveau. Veiligheid tot op de bovenste trede. Je vindt het bij Altrex. Al 70 jaar lopen een grote speler in klimoplossingen. Altijd op zoek naar vernieuwing. Daarbij gaat het hen niet alleen om het innoveren, maar om door innovatie jouw werk makkelijker en veiliger te maken. Dat is immers waar het om draait. De zekerheid dat je met het beste werkt.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

Relax. Het is een Altrex.

De mensen achter Altrex weten wat professionals nodig hebben. Veel van de ontwikkelingen en innovaties van Altrex, zijn gebaseerd op de wensen en ervaringen van veeleisende gebruikers. Het resultaat is een oersterk aanbod met degelijke producten.

Veiligheid is één van de prioriteiten van Altrex. Dat begint natuurlijk bij de producten zelf. Daar zijn tal van slimme veiligheidsoplossingen voor bedacht. Altrex gaat verder: met Mobile Safety® heeft het merk iets unieks. Iedere trap, ladder en steiger heeft een QR-code waarmee je heel eenvoudig de juiste veiligheidsinstructies kunt inzien.

Altrex denkt op vele vlakken verder. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de producten van dit merk in de eigen huisstijl over te nemen, om zo een nog betere uitstraling te creëren. Vraag bij Marree naar de mogelijkheden!

Altrex klimmateriaal

Bekijk de video en ontdek de voordelen van Altrex.

ALTREX KLIMMATERIAAL

Bestel jouw Altrex producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment Altrex producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze Altrex specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten