Joke Van Den Hazel
Joke van den Hazel
Leestijd: 3 minuten

Joke van den Hazel: De financiële ruggengraat van Marree

Marree Technische Groothandel roept misschien direct beelden op van technische producten en een mannelijke omgeving. Toch is dit niet het geval, want te midden van deze omgeving staat Joke, momenteel de enige vrouw in het team, die een onvervangbare rol speelt binnen het bedrijf. Welke reis heeft zij afgelegd voordat zij haar huidige positie bij Marree innam en wat houdt haar rol precies in?

Pad naar het familiebedrijf

Joke, de zus van Ben, zette haar eerste stappen in de wereld van administratie bij het kantoor van haar oom. Haar pad leidde haar in 1991 naar Marree. “Mijn moeder wilde minder gaan werken en vroeg of ik een deel van haar taken in de administratie bij Marree kon overnemen, wat ik uiteindelijk ook deed,” vertelt ze.

Na een veelzijdige loopbaan, waaronder het beheren van een mestkuikenbedrijf samen met haar man en een rol binnen de inkooporganisatie van Marree, werd Joke vanaf 2002 een vaste en onmisbare kracht binnen het bedrijf. 

Georganiseerd en gestructureerd

Joke vervult een veelzijdige en essentiële rol binnen Marree, waarbij zij verantwoordelijk is voor alle facetten van de administratie. Dit varieert van de loonadministratie tot het beheer van binnenkomende en uitgaande facturen. “Daarnaast heb ik regelmatig overleg met collega’s, zoals Ben of Robert,” voegt ze toe. Voor Joke is het tijdig afronden van haar taken en het handhaven van een georganiseerde werkplek van cruciaal belang.

Ze benadrukt haar georganiseerde aard: “Ik ben gestructureerd en vermijd graag achterstallig werk. Het is voor mij essentieel dat alles goed geordend is, zodat ik niet in een chaos hoef te zoeken naar nog te verwerken facturen. Deze gestructureerde aanpak is fundamenteel voor het efficiënt uitvoeren van mijn werkzaamheden.”

 

Interview Joke van den Hazel

 

Volkomen thuis bij Marree

Joke onderstreept de waarde van teamwork binnen Marree, en spreekt vol lof over haar hechte band met haar broer en tevens werkgever, Ben. “We houden werk en privé strikt gescheiden, een gewoonte die we van huis uit hebben meegekregen. Dit is een belangrijk onderdeel van onze familiewaarden. En in de meeste gevallen zitten Ben en ik op dezelfde lijn.”

De bedrijfscultuur bij Marree onderscheidt zich volgens Joke duidelijk. “Veel collega’s ken ik al van jongs af aan.” De lange dienstverbanden binnen ons team geven Marree een uniek karakter. Dit creëert niet alleen een sterke vertrouwensband binnen ons team, maar ook met onze klanten, die onze consistente service en de vertrouwde gezichten van ons personeel zeer waarderen.”

Als enige vrouw binnen het bedrijf voelt Joke zich volledig op haar plaats. “De collegialiteit en het gevoel van saamhorigheid binnen het team zijn voor mij van groot belang.” Joke is dan ook optimistisch over de toekomst en hoopt nog lang onderdeel te blijven van het familiebedrijf.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten