Gereedschap en materiaal keuren

Om zo veilig mogelijk te werken en ongevallen zoveel mogelijk te voorkomen heeft de Arbowet een aantal keuringen in het leven geroepen. Elektrische gereedschappen (NEN 3140) en klimmateriaal (NEN 2484) moeten voldoen aan een aantal eisen waardoor jij als opdrachtgever jouw medewerker van goed en veilig werkend apparatuur voorziet. Bij Marree hebben we gecertificeerde medewerkers in huis die jouw apparatuur voorzien van de juiste certificeringen. Snel, correct en tegen een vaste scherpe prijs, zodat jij weer snel aan het werk kunt.

85+ jaar kennis en ervaring Winkel in Harderwijk Gecertificeerde keurmeesters in huis

Gecertificeerde keurmeesters in huis

Beide keuringen worden uitgevoerd door gecertificeerde keurders die wij in huis hebben én eigen reparateurs. Zo ben jij er als klant van verzekerd dat al jouw keuringswerk en eventuele reparaties snel – meestal ter plekke, op dezelfde dag – worden uitgevoerd. Bovendien kunt je jouw keuringsopdrachten en/of reparaties online doorgeven, op het moment dat het jou uitkomt. Het keuren duurt vaak 15 minuten waardoor jij weer snel aan het werk kunt en dat voor een vaste lage prijs.

Marree Keuringen Gereedschappen
 • Marree Keuring Gereedschap nen 3140
  NEN3140
  NEN3140
  De NEN3140: keuring van elektrisch gereedschap

  De werkgever is verantwoordelijk voor goed werkend gereedschap, daarom is de NEN3140 in het leven geroepen. Deze gereedschappen moeten voldoen aan een bepaalde eisen waardoor jij als werkgever jouw personeel kunt voorzien van goed werkend gereedschap.

  Meer over de NEN3240
 • Marree Klimmateriaal Keuren nen 2484
  NEN2484
  NEN2484
  De NEN2484: keuring voor ladders, trappen en steigers

  Wanneer jij geregeld gebruik maakt van trappen, ladders en steigers is het belangrijk dat deze veilig zijn. Om ongevallen te voorkomen wordt dit klimmateriaal jaarlijks gekeurd aan de hand van de NEN2484.

  Meer over de NEN2484

Hoe wordt de keuring uitgevoerd

De keuring voor zowel de NEN 2482 en NEN 3140 bestaat uit een aantal onderdelen:

 • Een visuele inspectie
  Wij checken het apparaat / klimmateriaal op zichtbare schade zoals roest, kapotte onderdelen of slijtage.
 • Een inspectie per onderdeel
  Vervolgens meten we onder andere de werking van de aardlekbeveiliging en de isolatieweerstand van het gereedschap. Of aan de hand van een checklist controleren we het klimmateriaal of het nog functioneert zoals het hoort.
 • Administratie en certificatie
  Is het materiaal / gereedschap helemaal goedgekeurd? Dan ontvang je een certificaat van veiligheid en een inspectiesticker. Dan kun jij weer een jaar zorgeloos gebruik maken van het materiaal / gereedschap.

Komt het apparaat niet door onze keuring? Dan kijken we of we het apparaat kunnen repareren waarna we de keuring opnieuw uitvoeren.

Keuring Klimmateriaal Marree

Product aanmelden voor een keuring

Via onderstaand formulier kun jij een elektrisch apparaat of ladder aanmelden voor een keuring. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op om een keuring in te plannen.

 • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten