Voor 12:00 uur besteld, dezelfde middag gratis bezorgd

Heb jij snel spullen nodig, maar je bent te druk om deze zelf op te halen? Geen probleem, Marree heeft ook een eigen bezorgservice. Eigen bestelbussen met daarin de specialist die de spullen gratis bezorgt bij jouw op locatie. Denk hierbij aan machines, gereedschap of bouwmaterialen. Alles wat jij als vakman nodig hebt. Dit doen we om jouw werk makkelijker én leuker te maken. Het grote verschil met anderen? Wij gaan net een stapje verder. Heb je voor 12:00 uur besteld dan bezorgen we nog dezelfde dag gratis. Hierdoor bespaart het jou veel tijd en geld want je kunt gewoon lekker doorwerken. 

Kan ik je helpen?

Altijd snel je bestelling in huis Geen zoektocht in de winkel Geen rijen bij de kassa

Hoe werkt het?

  • Voor 12:00 uur besteld en is de aangegeven locatie binnen een straal van 25 kilometer? Dan komen we jouw bestelling dezelfde dag gratis bezorgen.
  • Voor 16:00 uur besteld en is de aangegeven locatie binnen een straal van 25 kilometer? Dan bezorgen we jouw bestelling de volgende dag gratis.
Marree eigen Bezorgservice

Pick up service

Binnen 15 minuten staat de order voor je klaar!

Marree Afhaalkluis

24/7 afhaalkluis

Ook na openingstijden je bestelling ophalen!

Marree Afhaalkluis

Buiten de straal van 25 km

Is het opgegeven adres buiten een straal van 25 kilometer? Niks aan de hand! We zorgen er nog steeds voor dat jouw bestelling zo snel mogelijk op locatie is. We kijken of we jouw bestelling zelf kunnen bezorgen of we laten het bezorgen door een erkende bezorgservice. We gaan uiteraard voor de snelste en voordeligste mogelijkheid. Buiten deze straal van 25 kilometer rekenen wij wel verzendkosten. Toch profiteren van gratis verzending? Zorg dan voor een orderbedrag boven de €100,-, want boven dit bedrag is bezorging altijd gratis! (Lange en zware bestellingen uitgezonderd)

Marree Eigen Bezorgservice

Over Marree

Marree is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Marree levert een totaal pakket aan ijzerwaren en gereedschap zoals handgereedschappen, elektrische gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, lijmen en kitten, ladders en steigers, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Team Marree
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten