Voor 12:00 uur besteld, dezelfde middag gratis bezorgd

Een bestelling geplaatst? De mannen van Marree komen jouw bestelling graag bij jou bezorgen. Zo kun jij gewoon doorwerken en zorgen wij ervoor dat jouw voorraad weer op orde is. Bij Marree houden we van snelheid, dus we willen ook dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met je bestelling.

Kan ik je helpen?

Altijd snel je bestelling in huis Geen zoektocht in de winkel Geen rijen bij de kassa

Hoe werkt het?

  • Voor 12:00 uur besteld en is de aangegeven locatie binnen een straal van 25 kilometer? Dan komen we jouw bestelling dezelfde dag gratis bezorgen.
  • Voor 16:00 uur besteld en is de aangegeven locatie binnen een straal van 25 kilometer? Dan bezorgen we jouw bestelling de volgende dag gratis.
Marree eigen Bezorgservice

Click & Collect

Binnen 15 minuten staat de order voor je klaar!

Marree Afhaalkluis

24/7 afhaalkluis

Ook na openingstijden je bestelling ophalen!

Marree Afhaalkluis

Buiten de straal van 25 km

Is het opgegeven adres buiten een straal van 25 kilometer? Niks aan de hand! We zorgen er nog steeds voor dat jouw bestelling zo snel mogelijk op locatie is. We kijken of we jouw bestelling zelf kunnen bezorgen of we laten het bezorgen door een erkende bezorgservice. We gaan uiteraard voor de snelste en voordeligste mogelijkheid. Buiten deze straal van 25 kilometer rekenen wij wel verzendkosten. Toch profiteren van gratis verzending? Zorg dan voor een orderbedrag boven de €100,-, want boven dit bedrag is bezorging altijd gratis! (Lange en zware bestellingen uitgezonderd)

Marree Eigen Bezorgservice

Over Marree

Marree is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Marree levert een totaal pakket aan ijzerwaren en gereedschap zoals handgereedschappen, elektrische gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, lijmen en kitten, ladders en steigers, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Marree Team
Copyright 2021 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten