Wouter Bunschoten
Wouter Bunschoten
Leestijd: 3 minuten

Wouter Bunschoten: Bijna veertig jaar thuis bij Marree

Wouter Bunschoten is al bijna vier decennia een bekend en vertrouwd gezicht bij Marree. Onmiddellijk na het afronden van zijn schoolperiode startte hij zijn loopbaan bij Bouwmarkt Marree, en sindsdien is hij een onmisbare kracht binnen het bedrijf. Wat drijft Wouter om zich al die jaren zo toegewijd in te zetten voor Marree? Welke ontwikkelingen heeft hij door de jaren heen ervaren, en wat houdt hem momenteel bezig in zijn werk?

Het begin van een lange reis

Wouter’s loopbaan bij Marree begon op 1 maart 1984. Hij herinnert zich deze periode goed: “Ik startte hier direct na mijn schooltijd via een uitzendbureau. Na een succesvolle proefperiode van een half jaar, werd ik op 1 oktober 1984 beloond met een vast contract.”
Een goede keuze, want dit jaar viert Wouter zijn 40-jarig jubileum bij Marree.

Groei door de jaren heen

Gedurende zijn tijd bij Marree heeft Wouter tal van veranderingen en uitdagingen meegemaakt. Belangrijke ontwikkelingen waren onder meer het opstarten van de bouw- en techniekafdeling, de afscheiding van de bouwmarkt en verschillende verhuizingen. Wouter beschrijft deze ervaringen: “De verhuizingen bij Marree waren intensief. We zijn overgestapt van een bescheiden winkel naar een veel ruimer pand, wat een aanzienlijke inspanning vereiste. Door onze verhuizing naar de huidige locatie is Marree in de ogen van velen uitgegroeid tot een grotere speler. Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om een bredere klantenkring aan te trekken en te bedienen.”

“Mijn verantwoordelijkheden en taken zijn in grote lijnen niet veel veranderd in de loop der jaren. Klantvriendelijkheid, netheid en orde zijn altijd belangrijk geweest. Ik ben de tijd dat ik hier werk, rustiger geworden naar klanten toe. Ik was vroeger chaotischer.”

Wouter zijn loyaliteit aan Marree bleef al die jaren standvastig. “Ik heb ervoor gekozen om bij Marree te blijven, omdat ik me hier echt thuis voel.”

Focus op klantvriendelijkheid en assortiment

Wouter heeft zich altijd ingezet voor uitstekende klantenservice en het bijhouden van ons assortiment. “Ik ben vooral bezig geweest met verkoop, maar de laatste jaren focus ik me meer op het assortiment. We evalueren regelmatig het assortiment met leveranciers om te kijken welke producten goed lopen en welke niet. We werken aan een plan om alles onder de loep te nemen en prioriteiten te stellen.”

 

Trots op vooruitgang

“Als bedrijf hebben we onze uitstraling aanzienlijk verbeterd, wat duidelijk zichtbaar is in onze professionele website, gebruiksvriendelijke webshop, een handige Marree App, en onze stijlvol ingerichte winkel. Dit is iets waarop ik bijzonder trots ben. Wat Marree onderscheidend maakt, is ons vermogen om klanten het vertrouwen te bieden dat wij aan al hun specifieke behoeften kunnen voldoen. We bieden maatwerk en hebben toegang tot een breed netwerk van leveranciers, wat ons in staat stelt om flexibel in te spelen op de specifieke behoeften van onze klanten.”

“Het leukste aan mijn werk is de vrijheid die ik heb in mijn handelen. Ik geniet van de diversiteit in mijn werkzaamheden en het feit dat ik niet voortdurend aan een bureau gebonden ben, is voor mij een groot pluspunt. Een van mijn dierbaarste herinneringen bij Marree was mijn 25-jarig jubileum. De winkel was feestelijk versierd en we organiseerden speciale acties voor de klanten”, vertelt Wouter.

Bij Marree zijn we dankbaar voor de jarenlange inzet en we kijken vol verwachting uit naar het aanstaande jubileum komend jaar!

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten