Airrex: marktleider op het gebied van infrarood verwarming

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Kwaliteit waar wij het ook warm van krijgen. Je vindt het bij Airrex. Al bijna 30 jaar maakt Airrex (mobiele) infraroodkachels die ideaal zijn voor het verwarmen van grotere ruimtes. Perfect voor koudere periodes om de werkruimtes te verwarmen zonder al te veel energie te verbruiken.

Kan ik je helpen?

Laag verbruik Geen afvoer nodig Geen ventilator, geen stof

Airrex infraroodkachels

Zuinige dieselgestookte infraroodkachels

Om tijdens de winterdagen toch comfortabel te kunnen werken in grotere ruimtes, zijn de Airrex infraroodkachels ideaal. Deze kachels zijn geurloos, stil en de schoonste brandende kachels op de markt. De infraroodstraling is gelijkmatig, want het verwarmt namelijk materiaal en geen lucht. Hierdoor heb je geen ventilator nodig om de warmte te verspreiden door de ruimte.

De infraroodkachels zijn ook zeer veilig. Ze bevatten twaalf verschillende veiligheidssystemen zoals geurpreventie, brandstofniveau, kantelen, oververhitting en automatische uitschakeling. Ze voldoen hiermee ruimschoots aan de EU-voorschriften inzake emissie.

Daarnaast beschikken de kachel over een WiFi/4G verbinding. Met een handige app kun je op afstand de temperatuur aanpassen, checken hoeveel brandstof er nog in zit.

Airrex Infrarood Verwarming
Stil, slecht 48 DB Instelbereik temperatuur 0-40 graden Biodiesel, diesel of rode diesel

Infraroodverwarming zorgt voor besparing verwarmingskosten

Door deze infraroodverwarmers in te zetten in jouw garage, kas, werkplaats, hal, magazijn of terras bespaar je enorm op de bedrijfskosten. Dit komt door een nauwkeurige thermostaatregeling, laag brandstofverbruik en een efficiënt brandproces.

Bij het opstarten verbruikt de kachel 85W, na het opstarten verbruikt hij slechts 60W per uur. Een voorbeeld gebruik van de AH300i:

  • Geïsoleerde bedrijfhal 500 m3
  • Buitentemperatuur 0 graden
  • Binnentemperatuur 15 graden
  • Brandstofverbruik ca. 2,5l/dag
Airrex Infrarood Kachel

Veelgestelde vragen over de Airrex infrarood verwarming

Bestel jouw Airrex infraroodkachels bij Marree

Geintereseerd in de mobiele infrarood verwarming van Airrex? Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van de juiste kachel voor jouw ruimte.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten