HECO bevestigingsmateriaal

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. HECO is fabrikant van schroeven die wereldwijd dé expert zijn op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid in de bevestigingstechniek. Het bedrijf ontwikkelt en produceert onder andere schroeven voor de bevestiging van onderdelen op hout, beton, kalkzandsteen, (edel)stalen en universele schroeven. Heco bereikt deze unieke kwaliteit van de schroeven onder andere door drie waarden, opgesteld door oprichter Karl Hettich: ideeënrijkdom, vlijt en kwaliteitsbesef.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

Een greep uit ons HECO assortiment

Kwaliteit van de hoogste plank

Voor velen is een schroef slechts een klein stukje metaal. HECO ziet schroeven als een groot stuk veiligheid die bijdragen aan de betrouwbaarheid van uw wereld. HECO ontwikkelt haar schroeven aan de hand van ruim 125 jaar kennis en bekwaamheid en het doorlopen van veeleisende kwaliteitscontroles op verschillende niveaus.

Software voor planners en uitvoerders
Als extra service levert HECO ook dimensionerings software, waardoor zowel de planner als de uitvoerder vast kan leggen welk product waar en waarvoor gebruikt moet worden. Een technisch hulpmiddel dat niet alleen tijdbesparend werkt, maar er vooral voor zorgt dat nergens producten ingezet worden die mogelijk tot een afwijking kunnen leiden.

Heco_schroeven_marree

Bestel jouw Heco producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment HECO producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze HECO specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten