Bedrijfskleding laten bedrukken bij Marree

Bedrijfskleding bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Daarnaast zorgt voor het herkenbaarheid, bijvoorbeeld op de bouw. De medewerkers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf en dat wordt nog eens extra benadrukt met bijpassende kleding. Bij Marree laten we jouw logo professioneel bedrukken op de bedrijfskleding die ook na een aantal draag- en wasbeurten nog steeds goed zichtbaar zal zijn. Daarnaast moet de kleding fijn zitten, Marree heeft een ruim assortiment aan bedrijfskleding.

Hoge kwaliteit kleding bedrukken Groot assortiment bedrijfskleding Professionele uitstraling

De mogelijkheden van bedrijfskleding bedrukken

Bij Marree zijn er veel mogelijkheden voor het bedrukken van jouw bedrijfskleding. Een groot deel van ons assortiment is geschikt voor het bedrukken. Maar hoe gaan we te werk?

  1. Bekijk het assortiment in onze webshop of kom langs in onze winkel om de kleding te bekijken en te passen. Naast de uitstraling moet kleding ook goed zitten, we kijken graag met je mee. Ook is er een ruime keuze uit kleuren, kies de kleur die past bij jouw bedrijf.
  2. Zit de kleding goed? Dan bespreken we waar jij het logo wilt plaatsen. Dit kan op de achterkant, op de mouw, de voorkant en zo zijn er nog meer mogelijkheden.
  3. Dan ontvangen wij graag het logo. We maken een digitaal voorbeeld op de uitgekozen kleding. Je weet dan ongeveer hoe het eruit komt te zien.
  4. Ben je akkoord? Dan gaan we aan de slag. We gaan de kleding bedrukken zodat jij en je medewerkers zo snel mogelijk in professionele kleding kunnen werken.
Marree Bedrukken Werkkleding

Bekijk ons assortiment bedrijfskleding

Bedrukte bedrijfskleding bestellen

Wil jij graag je bedrijfskleding laten bedrukken? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Over Marree

Marree is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Marree levert een totaal pakket aan ijzerwaren en gereedschap zoals handgereedschappen, elektrische gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, lijmen en kitten, ladders en steigers, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Marree Team

Bedrijfskleding van de beste merken

Copyright 2021 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten