GEANNULEERD: donderdag 1 oktober

'Marree deelt kennis'

Nieuwe trainingen in 2021

GEANNULEERD: Trainingsmiddag

Gezien de nieuwe coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om de training van 1 oktober te annuleren. Dit vinden we enorm jammer maar de gezondheid en veiligheid van jou, onze medewerkers en de medewerkers van onze leveranciers staat voorop.

De eerste training in september was een succes en ons plan is dan ook om de trainingen weer te gaan organiseren in 2021. We houden je op de hoogte wanneer de trainingen weer zullen plaatsvinden. We hebben alweer veel interessante trainingen  op de agenda staan. 

Donderdag 1 oktober tussen 14:00 uur en 17:00 uur organiseren wij de tweede trainingsmiddag. Twee leveranciers komen hun producten demonstreren in onze winkel in Harderwijk. Op 1 oktober verzorgen de experts van HPX en RUBI de trainingen. Wil jij graag meer weten over de verschillende tapes van HPX of juist beter werken met de tegelsnijders van RUBI? Dat kan! Jij hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en het product zelf te testen. Na deze training ben jij weer helemaal op de hoogte van de nieuwste technieken en kun jij weer goed van start na de vakantie. 

Het is niet nodig om je aan te melden voor deze middag. Je kunt deze middag aansluiten wanneer het jou uitkomt. Ben je in de buurt? Kom dan gerust even langs! De enige investering is een deel van jouw tijd want deze training is helemaal gratis en vrijblijvend. Zien we jou donderdag?

 

Wat kan jij verwachten?

  • Gratis live demonstraties van Rubi Tools en HPX Tapes
  • Zelf uitproberen met handige tips & tricks van een ervaren expert
  • Ontdek de allerlaatste technieken en nieuwe producten op gebied van tapes en alle werkzaamheden rondom het bewerken van tegels
  • Exclusieve acties die alleen 1 oktober geldig zijn 
  • Ontvang aan het eind van de training een goodiebag
  • Met één bezoekje ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied

Praktische informatie

Waar? Archimedesstraat 5, Harderwijk
Wanneer? Donderdag 1 oktober
Hoe laat? Tussen 14:00 en 17:00 uur
Gratis toegang 
Aanmelden is niet nodig
Rekeninghoudend met de corona maatregelen
Inclusief een drankje en een gevulde koek

 

De trainingen

1 oktober komen de specialisten van HPX en RUBI naar Harderwijk om daar hun producten aan jou te demonstreren. Wie zijn deze twee leveranciers en wat gaan ze jou leren deze middag? 

HPX: de tapespecialist

Deze training neemt HPX de drie meest populaire tapes mee uit het assortiment. Het gaat om de duct tapes, bevestingingstapes en de afdichtingstapes. Een expert zal demonstreren welke type tape het beste bij verschillende situaties past en hoe jij deze het beste kan toepassen in de praktijk. 

HPX biedt jouw een omvangrijk assortiment aan tapes aan, met professionele oplossingen die steeds aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Het merk HPX is ontstaan in 2004 en sindsdien hebben continue kwaliteitsverbetering en ontwikkeling onze volle aandacht. Bovendien kunnen wij ook terugkijken op meer dan 25 jaar ervaring.

RUBI: voor het optimaal bewerken van tegels

Wil jij juist graag beter leren werken met een tegelsnijder? RUBI komt deze middag verschillende tegelsnijders uitgebreid demonstreren. Ook de extra gereedschappen en benodigdheden voor tegelzetters worden hierin meegenomen en worden uitgebreid gedemonstreerd. 

Sinds haar oprichting is RUBI het merk gespecialiseerd in hoogwaardige producten en advies voor het snijden, plaatsen, onderhoud en reiniging van keramische tegels en producten geweest. Het assortiment biedt de vakman gespecialiseerde en technische gereedschappen en machines die garant staan voor een perfecte plaatsing en afwerking van tegels.

'Marree... altijd een goed begin'

✓ 85+ jaar kennis en ervaring

✓ Topmerken voor eerlijke prijzen

✓ Winkel in Harderwijk met 30.000+ producten op voorraad

✓ 24/7 online bestellen*
* Gratis bezorgd vanaf €100 (IDeal, Creditcard of op rekening)

✓ Come & Go afhaalservice ®
* Bel en binnen 15 minuten staat de order voor je klaar

✓ 24/7 Afhaalkluis ®
* Bestellingen kun je ook ná openingstijd ophalen

✓ Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag gratis bezorgd*
* Binnen een straal van 25 km met eigen bezorgservice. Anders voor 16.00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Binnenkort meer

Kan jij er niet bij zijn? Geen zorgen! Elke eerste donderdag van de maand organiseren we een trainingsmiddag. Elke keer nodigen we andere leveranciers uit om hun producten te komen demonstreren. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de middagen en de leveranciers.

Graag op de hoogte gehouden worden via de mail? Schrijf je via onderstaande button. 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

Direct contact?

Direct contact?

Ben Marree

ben@marree.nl
06-51295264

Laat een bericht achter en wij nemen contact met jou op.

Laat een bericht achter en wij nemen contact met jou op.