Ferdinand Griffioen
Ferdinand Griffioen
Leestijd: 3 minuten

Marree deelt kennis: Festool en Repair Care

Na de succesvolle trainingsmiddag van HiKOKI en Altrex, kun je nu alvast de volgende trainingsmiddag in je agenda zetten! Donderdag 4 mei komen de experts van Festool en Repair Care naar Harderwijk. Altijd al die ene machine van Festool willen uitproberen? Of wil je advies over houtherstel en -onderhoud? Dat kan! Specialisten van Festool en Repair Care zijn deze middag in Harderwijk. En daarnaast hebben we ook hele toffe acties deze middag die je niet wilt missen. Zien we je dan?

Festool Gereedschap: Hoogwaardige elektrische gereedschappen

Festool Gereedschap heeft een breed assortiment aan machines, accessoires en verbruiksartikelen. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit en gebruiksgemak van Festool, maar zelf ervaren is nog beter. Deze middag zal de expert van Festool enkele nieuwe machines demonstreren, je voorzien van tips en tricks zodat je de machines optimaal benut en je hebt de mogelijkheid om de machines zelf te testen. Én je profiteert van speciale acties op Festool-producten tijdens de trainingsmiddag.

Festool Machines uitgelicht

De nieuwe accu-zaagtafel en de nieuwe invalzaag van Festool zullen live gedemonstreerd worden. De accu-zaagtafel CSC SYS 50 is uniek compact en enorm veelzijdig. Met de unieke digitale bediening maak je precieze zaagsneden met 100% nauwkeurigheid. Daarnaast wordt de nieuwe invalzaag TSV 60 K gedemonstreerd. Met deze invalzaag kan je splintervrij zagen als nooit tevoren. Perfect in de eerste zaagsnede.

Festoolgereedschappen Invalzaag Festool Gereedschappen Zaagtafel
Accu invalzaag Accu zaagtafel

Meer over Festool >

Repair Care: ​​Totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. In meer dan 30 jaar is Repair Care uitgegroeid tot een totaalleverancier van duurzame oplossingen voor onderhoud en reparatie. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, bieden ze gecertificeerde opleidingen aan in het behandelen van houtrot en -schade.

Behouden in plaats van vervangen

Met de reparatieproducten wisten ze bij Repair Care al tienduizenden tonnen hout te sparen. Want waarom zou je een compleet kozijn vervangen als slechts een klein deel ervan is aangetast? De expert van Repair Care zal demonstreren hoe je met de producten van Repair Care houtrot en schade kan behandelen.

Meer over Repair care >

Wat kan jij verwachten?

 • Zelf uitproberen met handige tips & tricks van een ervaren expert
 • Ontdek de allerlaatste technieken en nieuwe producten van Festool en Repair Care
 • Exclusieve acties die alleen tijdens de trainingsmiddag geldig zijn
 • Ontvang aan het eind van de training een goodiebag
 • Met één bezoekje ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied

Praktische informatie 4 mei

 • Waar? Archimedesstraat 5, Harderwijk
 • Wanneer? 4 mei
 • Hoe laat? Tussen 14:00 en 17:00 uur
 • Gratis toegang
 • Aanmelden is niet nodig
 • Inclusief een broodje kipsaté

Na deze middag ben jij weer helemaal op de hoogte van de laatste technieken en producten van Festool en Repair Care. Tot dan!

 

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze training? Neem gerust contact met ons!

 

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten