RUBI Tools

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Wij zijn dé leverancier voor al jouw producten van RUBI. Sinds 1950 ontwerpt, produceert en distributeert RUBI machines en gereedschappen voor het leggen en zetten van tegels. Alles voor de professionele tegelzetter hebben wij in ons assortiment opgenomen.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,5/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

RUBI gereedschappen

RUBI producten: voortdurende innovaties voor de gebruikers

Voor producten en advies rondom het snijden, plaatsen, onderhoud en reinigen van keramische tegels ben je bij RUBI aan het juiste adres. Het assortiment is voortdurend in ontwikkeling om jouw als specialist steeds weer te voorzien van de beste producten als het gaat om plaatsing en afwerking van tegels. Van tegelsnijders, tegelzaagmachines, diamant zaagbladen, mortelmixers, tile level kits en tegelboren, tot accessoires voor tegelschoonmaak en veiligheidsmiddelen. RUBI Tools is dé specialist als het gaat om professionele tegelgereedschappen.

Rubi Tegels Snijden Marree

De Rubi Tools in beeld

Benieuwd wat RUBI voor jou als tegelzetter kan bieden? Bekijk de video.

Bestel jouw RUBI Tools bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment RUBI gereedschap. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze RUBI specialist.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten