Phantom – Verspanende gereedschappen voor metaalbewerking

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Met Phantom heb je kwaliteit letterlijk in je hand. In één keer goed verspanen, dat is het doel. Phantom is het A-merk als het gaat om verspanende gereedschappen voor het bewerken van metaal. Al meer dan 70 jaar is het merk al actief in de markt, dus je bent verzekerd van goede kwaliteit gereedschap.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

Phantom: betrouwbaar, innovatief en A-kwaliteit

Phantom levert de producten die jij nodig hebt wanneer je te maken hebt met metaalbewerking. Het assortiment bestaat uit maar liefst 20.000 gereedschappen voor algemene metaalbewerking en moderne precisietechniek. Deze producten zet je in tijdens het boren, tappen, frezen, verzinken, ruimen, zagen, draaien en spannen.

Het hele assortiment verspanend gereedschap is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Ook wanneer jij een bijzondere klus hebt, Phantom heeft het. Ze kunnen iedere verspaningsvraagstuk aan.

Phantom Marree Gereedschap

Bestel jouw Phantom producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment Phantom producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten