Makita – Accu gereedschap

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Dat doet Makita door al meer dan 45 jaar een breed assortiment aan te bieden met machines, accessoires en verbruiksartikelen. Makita ziet het als haar missie om een breed assortiment producten op de markt te brengen die snoeren en brandstof overbodig maken. Dat is veiliger, milieuvriendelijker en plezieriger werken.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

Makita producten

Makita staat voor professionele kwaliteit en duurzaamheid

Makita vindt het belangrijk dat vakmensen hun werk goed kunnen uitvoeren. Met kwalitatieve producten, goede ondersteuning, kennisdeling en uitstekende service maken zij dit mogelijk.

Daarnaast ontwikkelt Makita producten die bijdragen aan veilig en gezond werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inzet van technieken als AFT en AVT die de gebruiker beveiligen en stofvrij laten werken.

Professionele kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers. Om deze reden worden de producten zo ontworpen dat ze makkelijk te repareren zijn. Zo worden ook onderdelen lang aangehouden van een product wanneer de verkoop gestopt is en hanteren ze redelijke reparatietarieven. Allemaal om jouw machine zo lang mogelijk mee kan gaan. Is die vervolgens echt uitgewerkt? Dan worden de producten op verantwoorde manier gerecycled.

Makita Combihamer Marree

Makita XGT 40 Max platform

Het nieuwe XGT 40 V Max platform.  In deze video vertelt een specialist alles over de innovatieve technieken van dit nieuwe platform. Meer kracht, meer mogelijk. Het krachtigste platform van Makita’, XGT 40 V Max.

Bestel jouw Makita producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment Makita producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze winkel of neem contact op met onze specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject. Wil je het accu gereedschap eerst even testen voordat je het aankoopt? Dat kan ook! Neem gerust contact met ons op.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten