ben marree
Ben Marree
Leestijd: 3 minuten

Onze coronamaatregelen

De verspreiding van het coronavirus zorgt er voor dat wij anders met elkaar om moeten gaan. Marree is zich hiervan bewust en hanteert extra maatregelen om de kans op besmettingen te minimaliseren. Onze winkel blijft open voor professionele klanten. Particuliere klanten kunnen producten via de webshop bestellen. Het blijft ook mogelijk om je bestelling op te halen in de winkel. 

Heb jij producten nodig en wil je iets bestellen? Dat kan bij ons heel makkelijk! Via onze webshop, de Marree Bestel-app of bel 0341-467755. Zoals altijd staan wij van Marree altijd voor je klaar. 

Daarom gaan wij nu nog een stap verder. Namelijk met onze eigen bezorgservice. Onze mannen bezorgen de spullen gratis bij jou op locatie. Niet alleen ‘s middags, maar de gehele dag door!

Bestellen via de webshop

Via onze webshop heb je toegang tot ons hele assortiment en kun je gewoon je bestelling doorgeven. Vul je winkelmand met de artikelen die jij nodig hebt en wij gaan ermee aan de slag. 

Heb je al een account? Dan kun je inloggen en meteen bestellen. Nog geen account? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op en wij maken meteen een account voor je aan. Zo kun óók jij snel en makkelijk bestellen.

Bestel via de website


Bestellen via de Marree Bestel-app

De Bestel-app van Marree biedt ook een makkelijke manier om jouw artikelen te bestellen. Met de handige scanfunctie scan je het artikel of je kunt gebruikmaken van de snelle zoekfunctie. Met de app heb je dus ook toegang tot ons hele assortiment. 

Heb jij de Bestel-app nog niet gedownload? Doe dit dan meteen en profiteer van onze voordelen. 

Download de Bestel-app


Telefonisch bestelling doorgeven

Vind je het toch fijner om jouw bestelling telefonisch door te geven? Geen enkel probleem! Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw bestelling op te nemen. Je kunt ons bereiken op: 0341-467755.

Bezorgen of ophalen?

Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat jij jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Er zijn verschillende manieren om de bestelling te ontvangen:

  • Eigen bezorgservice: met onze eigen bezorgservice bezorgen we jouw bestelling gratis* bij jou op locatie. Niet alleen ‘s middags, maar de gehele dag door. 
  • Click & Collect afhaalservice: onze winkel blijft geopend om jouw bestelling af te halen. Bel en binnen 15 minuten staat de order voor je klaar.
  • Onze afhaalkluis: jouw bestelling kun je ook na openingstijden ophalen. Wij zetten het voor je klaar in de kluis en jij kunt het afhalen wanneer het jou uitkomt. 

* Gratis bezorging geldt bij een besteding vanaf €100,-, binnen een straal van 25 kilometer vanaf Harderwijk.

Ondanks de roerige tijden doen wij ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Mocht het vanwege de drukte wat langer duren, dan houden wij jou zo goed mogelijk op de hoogte van de status van de bestelling. 

Mochten er vanuit de overheid nieuwe, strengere maatregelen worden opgelegd, dan nemen wij deze direct in acht. Voor vragen over onze maatregelen kun je contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten