Ferdinand Griffioen
Ferdinand Griffioen
Leestijd: 3 minuten

Welke trap is gemaakt voor mijn werk? De Altrex Falco of Taurus?

Jouw klus vraagt om een trap die stabiel én robuust is. Maar welke trap uit het ruime Altrex assortiment is voor jou het meest geschikt? Wij zetten twee toppers voor je naast elkaar: de Taurus en Falco trappen. Op het eerste gezicht natuurlijk allebei geschikt voor jou. Het verschil zit hem echter in de details. Wij vergelijken beide trappen, zodat jij snel kunt kiezen.

Het beste in beide trappen

De Taurus en de Falco zijn stevig en robuust, ze zijn dan ook gemaakt voor intensief professioneel gebruik. Grote antislip-voeten zorgen dat de trap niet schuift wanneer je erop staat, de zijschoren onderin geven extra stabiliteit. De treden zijn bevestigd met popnagels. Dat maakt ze robuust én vervangbaar wanneer dat nodig is. Alle trappen uit de Taurus en Falco lijnen dragen bovendien een vuilafstotende coating.

De Taurus en de Falco zijn verkrijgbaar in een dubbel en enkel oploopbare variant. De dubbele uitvoeringen hebben een uniek scharniersysteem waarmee je de trap soepel inklapt. Bovendien voorkomt het systeem beknelling van de vingers. De enkel oploopbare trappen hebben een handig gereedschapsbakje bovenin de steunbeugel.

De Falco dubbel oploopbaar en alle varianten van de Taurus zijn (vanaf 3-treeds) uitgevoerd met een drukvaste spreidbeveiliging. Deze voorkomt ongewild inklappen terwijl je op je trap staat.

 

De voordelen die het verschil maken

Beide trappen zijn gemaakt van aluminium en daarmee licht in gewicht. De Falco is de lichtste van de twee. Zijn treden met enkel kokerprofiel zijn extra hoog en afgerond, dat is vriendelijk voor je scheenbenen. De treden van de Taurus hebben een robuust dubbel kokerprofiel en dat maakt deze trap de meest stevige van de twee.

Wat de Taurus enkel oploopbaar tevens uniek maakt zijn de twee bordessen die je extra veiligheid en werkruimte geven. Het zelfontgrendelend scharniersysteem van de bordessen zorgt ook nog eens voor meer gebruiksgemak. Hetzelfde scharniersysteem vind je bij de Falco. Alle dubbele uitvoeringen zijn voorzien van een inklapbare steunbeugel. De beugel van de Taurus is door een handig systeem snel in en uit te klappen, bij de Falco schroef je de beugel eerst los.

De Taurus is eveneens verkrijgbaar als enkel oploopbare magazijntrap. De extra hoge steunbeugel biedt maximale veiligheid en comfort. Dankzij de ergonomische leuningen en vaste wielen kun je deze trap snel en gemakkelijk verplaatsen.

Falco
v.a. 119,00
Trap Falco Feo Marree
over Falco
Taurus
v.a. 165,00
Trap Taurus Tgb Marree
over Taurus

Taurus in het kort

 • Drie uitvoeringen: enkel oploopbaar, dubbel oploopbaar, magazijntrap
 • Enkel oploopbaar: twee bordessen, omsloten zelfontgrendelend  scharniersysteem
 • Dubbel oploopbaar: uniek scharniersysteem, inklapbare steunbeugel
 • Magazijntrap: extra hoge steunbeugels (85 cm), ergonomische leuningen
 • Robuust dubbel kokerprofiel treden
 • Licht in gewicht: snel verplaatsen en transporteren

Falco in het kort

 • Twee uitvoeringen: enkel oploopbaar, dubbel oploopbaar
 • Enkel oploopbaar: zelfontgrendelend scharniersysteem, extra hoge treden
 • Dubbel oploopbaar: uniek scharniersysteem, inklapbare steunbeugel
 • Enkel kokerprofiel treden
 • Licht in gewicht: snel verplaatsen en transporteren

Nieuwe Altrex trap kopen?

Wil je een nieuwe trap kopen? Laat je informeren door Marree of neem direct contact met ons op.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten