Ferdinand Griffioen
Ferdinand Griffioen
Leestijd: 3 minuten

Marree deelt kennis: Altrex & HiKOKI

Noteer 2 maart alvast in je agenda, want deze middag komen Altrex en HiKOKI naar Harderwijk om een demonstratie te verzorgen. Altijd al die ene machine van HiKOKI willen testen? Of wil je nog veiliger je werk uitvoeren op bepaalde hoogtes? Dan is dit je kans! Specialisten van HiKOKI en Altrex zijn deze middag in Harderwijk. En daarnaast hebben we ook hele toffe acties deze middag die je niet wilt missen. Zien we je dan?

HiKOKI: Power for Professionals

HiKOKI heeft een breed assortiment aan machines, accessoires en verbruiksartikelen. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit en gebruiksgemak van HiKOKI, maar zelf ervaren is nog beter. Deze middag gaan de experts van HiKOKI enkele machines demonstreren, je voorzien van tips en tricks zodat je de machines optimaal benut en je hebt de mogelijkheid om de machines zelf te testen. Voldoet deze aan je verwachtingen? Dan schaf je meteen je nieuwe favoriete machine aan met 20% machine korting op de adviesprijs van HiKOKI.

HiKOKI machines uitgelicht

De accu metaalcirkelzaag en verschillende spijkerapparaten zullen live gedemonstreerd worden. De metaalcirkelzaag is ’s werelds krachtigste accu metaalzaag, deze zaag heeft een zaagdiepte van 58 mm en een ingebouwde opvang van spanen. Hierdoor zaag je recht, nauwkeurig en vonkvrij. Daarnaast neemt HiKOKI verschillende spijkerapparaten. Met deze apparaten kun je krachtig en stabiel spijkeren, zijn onderhoudsvrij en de diepte is verstelbaar zonder gereedschap.

hikoki-metaalcirkelzaag-marree Hikoki Spijkerapparaat Marree
Accu metaalcirkelzaag Accu spijkerapparaat

Meer over HiKOKI >

Altrex: trappen, ladders en steigers van het hoogste niveau

Kwaliteit op het hoogste niveau. Veiligheid tot op de bovenste trede. Je vindt het bij Altrex. Al 70 jaar lopen een grote speler in klimoplossingen. Altijd op zoek naar vernieuwing. De mensen achter Altrex weten wat professionals nodig hebben. Veel van de ontwikkelingen en innovaties van Altrex, zijn gebaseerd op de wensen en ervaringen van veeleisende gebruikers. Het resultaat is een oersterk aanbod met degelijke producten. De producten worden deze middag gedemonstreerd. Je profiteert deze middag van 30% korting op de trappen van type TDO en TGB.

Gratis NEN 2484 keuring

Daarnaast moet klimmateriaal voldoen aan bepaalde veiligheidseisen en moet daarom in het bezit zijn van een NEN 2484 certificaat. Daarom kun jij, tijdens de trainingsmiddag tussen half 3 en half 5, je klimmateriaal GRATIS laten keuren door de specialisten van Altrex. Dus neem je klimmateriaal mee naar de training en zorg ervoor dat deze weer voldoen aan de veiligheidseisen.

Meer over Altrex >

Wat kan jij verwachten?

 • Zelf uitproberen met handige tips & tricks van een ervaren expert
 • Ontdek de allerlaatste technieken en nieuwe producten van HiKOKI en Altrex
 • Exclusieve acties die alleen tijdens de trainingsmiddag geldig zijn
 • Ontvang aan het eind van de training een goodiebag
 • Met één bezoekje ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied

Praktische informatie 2 maart

 • Waar? Archimedesstraat 5, Harderwijk
 • Wanneer? Elke eerste donderdag van de maand
 • Hoe laat? Tussen 14:00 en 17:00 uur
 • Gratis toegang
 • Aanmelden is niet nodig
 • Inclusief een broodje kipsaté

Na deze middag ben jij weer helemaal op de hoogte van de laatste technieken en producten van HiKOKI en Altrex. Tot dan!

 

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze training? Neem gerust contact met ons!

 

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten