Wouter Bunschoten
Wouter Bunschoten
Leestijd: 2 minuten

Makita cadeauwinkel: spaar voor gratis artikelen

Als je een Makita actieproduct hebt gekocht bij Marree kun je dat in de Mijn Makita app of op de website van Makita registreren. Elk actieproduct is een aantal Cadeaupunten waard. In de Makita Cadeauwinkel kan je daarmee zelf een cadeau kiezen of doorsparen. In deze nieuwe actievorm bieden wij een gratis cadeau aan of je kiest voor Cadeaupunten. Die Cadeaupunten staan in je account. De Cadeaupunten kan je uitgeven wanneer jij dat wilt (binnen de actieperiode). De Cadeaupunten wissel je in voor een gratis artikel naar keuze. Let op: het aanbod van cadeaus kan wisselen, en op = op.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Registreer je actiemachine in de Makita app of op de Makita website. Daarvoor maak je eerst een account aan als je die nog niet hebt. Vervolgens doorloop je de stappen en kies je je cadeau. Meer informatie over de Makita cadeauwinkel, lees dan snel verder op de website van Makita.

Bekijk de cadeauwinkel

Belangrijk

  • Alleen producten die op moment van inwisselen in de Makita Cadeauwinkel staan zijn beschikbaar. Op=op. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op cadeaus die uit de winkel zijn gehaald.
  • Koper is zelf verantwoordelijk voor tijdig inwisselen van Cadeaupunten (binnen de actieperiode). Ze vervallen na 31-1-22 en kunnen niet meer ingewisseld worden.
  • Alleen van actieproducten die in backorder zijn binnen de actieperiode wordt de registratietermijn verlengd.

Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag, neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten