Bram Schuttelaar
Bram Schuttelaar
Leestijd: 2 minuten

GB en Fischer: een solide combinatie

De productcombinaties van Fischer en Gebr. Bodegraven gaan hand in hand. De levensduur en functionaliteit van het kozijn worden vergroot met een goed doordachte oplossing van bevestigen en verankeren. Eén van de meest voorkomende combinaties is de GB XL-hoekanker en de Fischer S12 Fus.  Deze combinatie wordt gebruikt om onderdorpels te verankeren voor de steeds zwaarder wordende kozijnen en glaspartij. Deze bewezen en praktische oplossing komt nu nog beter tot zijn recht. Dit vanwege het grotere stelbereik door het nieuwe slobgat van de XL hoekankers.

Fischer constructiekraagplug S12 Fus

De Constructiekraagplug S12 FUS spreid twee kanten op, waardoor de spreidkrachten evenwijdig aan de rand gericht kunnen worden. De kans op scheurvorming in kalkzandsteen wordt hierdoor sterk gereduceerd, waardoor een langdurige en stabiele bevestiging wordt gerealiseerd.
Dankzij de hoogwaardige nylon plug kan de verankering, in tegenstelling tot stalen verankeringen, een bepaalde mate van beweging opnemen (welke met het dichtslaan van ramen en deuren kunnen optreden), zonder dat de verankering lostrilt.

Fischer constructiekraagplug Fus
38,12 per 100 stuks
Fischer Constructieplug S12 Fus
over Fischer constructiekraagplug Fus

GB XL-hoekankers

De XL-hoekankers worden bevestigd aan de gevelconstructie. Type XL is voorzien van een “zij-flens” en kan hierdoor een hogere belasting opnemen. Zware kozijnen, puiconstructies en gevelsluitende elementen kunnen eenvoudig op het hoekanker worden gemonteerd. Met het het vernieuwde/ verlengde slobgat in de XL-hoeken wordt extra flexibiliteit in de montage geboden. Bijvoorbeeld in situaties waarbij de onderdorpel vlak aan de rand van de kalkzandsteen of beton geplaatst moet worden, kan hiermee de kans op uitbreken van de binnenmuur worden gereduceerd. De XL-hoeken zijn vervaardigd uit verzinkt band (VB) of Zink Magnesium (ZM).

GB XL-hoekanker
v.a. 543,00 per 100 stuks
GB Xl Hoekanker
over GB XL-hoekanker

Heb je nog vragen over deze combinatie? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel, we helpen je graag.

Neem contact met ons op
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten