Werkkleding laten bedrukken bij Marree

Werkkleding bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Daarnaast zorgt voor het herkenbaarheid, bijvoorbeeld op de bouw. De medewerkers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf en dat wordt nog eens extra benadrukt met bijpassende kleding. Bij Marree laten we jouw logo professioneel bedrukken op de werkkleding die ook na een aantal draag- en wasbeurten nog steeds goed zichtbaar zal zijn. Daarnaast moet de kleding fijn zitten, Marree heeft een ruim assortiment aan werkkleding.

Hoge kwaliteit werkkleding bedrukken Groot assortiment werkkleding Staffelkorting beschikbaar

De mogelijkheden van werkkleding bedrukken

Bij Marree zijn er veel mogelijkheden voor het bedrukken van jouw werkkleding. Een groot deel van ons assortiment is geschikt voor het bedrukken. Maar hoe gaan we te werk?

  1. Bekijk het assortiment in onze webshop, kom langs in onze winkel of download de brochure. Naast de uitstraling moet kleding ook goed zitten, we kijken graag met je mee. Ook is er een ruime keuze uit kleuren, kies de kleur die past bij jouw bedrijf.
  2. Zit de kleding goed? Dan bespreken we waar jij het logo wilt plaatsen. Dit kan op de achterkant, op de mouw, de voorkant en zo zijn er nog meer mogelijkheden.
  3. Dan ontvangen wij graag het logo. We maken een digitaal voorbeeld op de uitgekozen kleding. Je weet dan ongeveer hoe het eruit komt te zien.
  4. Ben je akkoord? Dan gaan we aan de slag. We hanteren een levertijd van 14 dagen na goedkeuring van de proefdruk.
Marree Bedrukken bedrijfskleding

Professioneel werkkleding bedrukken

De logo’s worden ontwikkeld door onze partner. Wanneer wij deze logo’s ontvangen dan gaan we deze bedrukken op de kleding. Meer logo’s besteld dan nu nodig? Wij bewaren deze voor jou, mocht je in de toekomst snel een nieuwe jas, shirt of broek willen bestellen dan bedrukken we deze meteen.

Bedrijfskleding Bedrukken Marree

Bekijk ons assortiment werkkleding

Bedrukte werkkleding bestellen

Wil jij graag je werkkleding laten bedrukken? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Over Marree

Marree is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Marree levert een totaal pakket aan ijzerwaren en gereedschap zoals handgereedschappen, elektrische gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, lijmen en kitten, ladders en steigers, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Marree Team

Werkkleding van de beste merken

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten