Een sluitplan opstellen

Een sluitplan bepaalt wie er toegang krijgt tot bepaalde ruimtes. Met de hoofdsleutel kan de beheerder van het complex alle ruimtes openen. Met de overige sleutels (gebruikerssleutels) kunnen alleen de deuren geopend worden met deze specifieke sleutels.  Sluitplannen worden vaak toegepast in kantoren, hotels, scholen of VvE’s. De beheerder heeft dan toegang tot alle ruimtes met één sleutel. De medewerkers, gasten, bewoners etc. hebben toegang tot de ruimte waar zij recht op hebben. Met een sleutelplan houd je goed overzicht over het aantal sleutels. Maar een plan opstellen kan best lastig zijn, Marree helpt je hierbij.

Kan ik je helpen?

Sluitplan met SKG-gecertificeerde cilinders Gratis inmeten + advies op locatie Cilinders binnen 48 uur geleverd

Een sluitplan maken

Een sluitplan, waar begin je? Er zijn tal van mogelijkheden in het maken van een plan. Je moet nadenken wie met welke sleutel toegang heeft tot welke ruimte. Hieronder een aantal stappen die het maken van een plan wat makkelijker maken:

  1. Als eerste begin je met het maken van een sleutelplan. In een simpel excel bestand maak je een duidelijk overzicht met alle deuren en wie tot welke deur toegang heeft.
  2. Daarna bepaal je welke cilinders je wilt gebruiken. We hebben een groot assortiment en we adviseren je graag welke cilinders het beste bij jouw plan past.
  3. Is je sluitplan helemaal klaar? Dan gaan we aan de slag met de sleutels. En ontvang binnen 48 uur de juiste sleutels.

Heb je hulp nodig bij het maken van een plan? Geen probleem, we kijken graag met je mee! Vraag onze gratis keuzehulp aan en we helpen je al snel op weg met het maken van de juiste keuze voor cilinders.

Marree Sluitplan

Elektronisch sluitplan

Veel (grote) organisaties werken al met elektronische sluitplannen. Dit werkt eigenlijk hetzelfde. Ook hier wordt er ingesteld wie er toegang heeft tot welke ruimte met een elektronische sleutel. Het voordeel van deze elektronica is dat wanneer iemand zijn sleutel kwijt is of iemand krijgt meer of minder mogelijkheden dat het makkelijk aangepast kan worden. Het is nu niet nodig om nieuwe sleutels te maken of zelfs een nieuw sluitplan met nieuwe cilinders te maken. Het is een kwestie van aanpassen van de individuele sleutel.

Marree Afhaalkluis App

Sluitplan aanvragen

Wil je graag een sluitplan? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Over Marree

Marree is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Marree levert een totaal pakket aan ijzerwaren en gereedschap zoals handgereedschappen, elektrische gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, lijmen en kitten, ladders en steigers, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Marree Team

Deurbeslag van de beste merken

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten