Rex Nordic Verdampingskoelers: De nummer één eco-koeler op de markt

Verdampingskoelers zijn de ideale oplossing voor extreme werkomstandigheden en grote ruimtes waar airconditioners niet haalbaar zijn. Ze verlagen de temperatuur effectief met 4°C tot 12°C, zijn energiezuinig, onderhoudsarm en komen in Nederland in aanmerking voor de Energie Investerings Aftrek (EIA), wat een nettovoordeel van 11% op de investering kan opleveren. Uitgerust met een uv-C lamp, doden ze ziektekiemen in het water, bieden hoge koelefficiëntie zonder waternevel en hebben geen installatiekosten. Met twee jaar garantie en een onderhoudsservice zijn ze zeer betrouwbaar en gemakkelijk schoon te maken.

Kan ik je helpen?

Energiebesparing met hoog luchtvolume Laag geluidsniveau max. 65 db Natuurlijke manier van koelen, geen koelmiddelen

Rex Eco

Draagbaarheid en gebruiksgemak met de Rex Eco Cooler

Een effectieve koeler met GWP 0 die alleen water gebruikt om te koelen, geen koudemiddel! Het is een milieuvriendelijke koeloplossing – een natuurlijke manier van koelen.

Het meest geschikt voor elke broeierige en stoffige omgeving: Fabriek, garage, magazijn, kas, restaurant, winkel. En voor industrieën zoals de luchtvaart, tuinbouw, veeteelt, enz. Ook geschikt voor het koelen van werkplekken in grotere ruimten. Een effectief ingebouwd uv C-licht doodt mogelijke ziektekiemen en virussen.

Rex Eco Cooler Marree
Stil, slecht 48 DB Instelbereik temperatuur 0-40 graden Biodiesel, diesel of rode diesel

Hoe werken de verdampende koelers?

Laag stroomverbruik, slechts een fractie van het verbruik van een airconditioner. Een verdampingskoeler zal zijn koelcapaciteit alleen verhogen wanneer de temperatuur stijgt, zonder het energieverbruik te verhogen.

 

Hoe Werkt Rex Eco Cooler Marree

Veelgestelde vragen over de Airrex infrarood verwarming

Bestel jouw Airrex verdampende koelers bij Marree

Geïnteresseerd in de mobiele verdampende koelers van Rex Nordic? Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van de juiste kachel voor jouw ruimte.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten