PFERD – Kwaliteitsgereedschap voor professionals

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Daarom hebben we gekozen voor PFERD, een gerenommeerd merk dat hoogwaardig gereedschap biedt voor professionals in verschillende branches. Met een breed assortiment aan schuurmiddelen, slijpmiddelen, frezen, borstels en nog veel meer, voorziet PFERD in de behoeften van vakmensen over de hele wereld.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

PFERD producten

PFERD: Duurzaamheid en gebruikersgemak

PFERD staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen. Zo investeert PFERD continu in onderzoek en ontwikkeling om gereedschap te leveren dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en gebruiksgemak.

PFERD onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit van zijn producten, maar ook door zijn inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf hanteert strikte normen voor productieprocessen en materialen, met als doel het minimaliseren van de ecologische impact en het bevorderen van een duurzame toekomst.

PFERD - Marree

PFERD in beeld

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1799, heeft PFERD een vooraanstaande positie verworven in de gereedschapsindustrie. Het bedrijf investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om gereedschap te leveren dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. Hoe dat gaat? Dat zie je in deze video.

Marree PFERD

Bestel jouw PFERD producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment PFERD producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze PFERD specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten