GEDORE Technag

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. GEDORE maakt sinds 1919 kwalitatief en technisch perfect gereedschap dat tegelijkertijd ook duurzaam en veilig is. Het merk heeft een uitgebreid assortiment van ruim 18.000 kwaliteitsmaterialen. Deze worden dagelijks gebruikt door professionals uit de sector van de bouw, industrie, agri, auto-industrie, luchtvaart en hernieuwbare energie. Door de grootte van het productportfolio kan GEDORE bovendien voor bijna alle toepassingen het juiste gereedschap leveren.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

GEDORE producten

GEDORE heeft alles voor de professional

Naast kwalitatief goede producten, biedt GEDORE nog meer handige producten en functionaliteiten aan om het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Hieronder enkele voorbeelden:

WERKPLAATSINRICHTINGEN
Mobiel of stationair: GEDORE gereedschapswagens en werkbanken zijn ware organisatietalenten en mobiele werkplekken tegelijk. Dit maakt hen tot onmisbare helpers in werkplaatsen en industriële bedrijven.

MOBIELE GEREEDSCHAPOPBERGSYSTEMEN 
Opbergen, organiseren, beveiligen en vervoeren: GEDORE heeft voor al deze eisen een oplossing in zijn uitgebreide assortiment gereedschap-opbergsystemen. Krappe bouwplaatsen, onverharde toegangswegen, vaak wisselende werklocaties: de werkplekken buiten de werkplaats zijn even gevarieerd als het werk dat er moet worden verricht.

GEREEDSCHAPSORTIMENTEN EN GEREEDSCHAPMODULES
Om ervoor te zorgen dat elke werknemer op elke werkplek beschikt over de optimaal aangepaste set en de grootst mogelijke flexibiliteit bij de keuze van het gereedschap dat hij nodig heeft, biedt GEDORE praktische gereedschapsets die zijn afgestemd op bijvoorbeeld de automotive branche, de installatietechniek, de elektrotechniek of voor universeel gebruik.

Benieuwd naar het volledige assortiment van GEDORE? Bekijk de uitgebreide brochure of bestel deze producten snel in onze webshop.

GEDORE, tools for life

Bekijk de video en kom meer te weten over GEDORE.

Marree Gedore Teaservideo

Bestel jouw GEDORE producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment GEDORE producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze GEDORE specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten