Hitachi Exclusive machines

Dankzij de nieuwe Li-ion accutechniek is investeren in accu’s en laders niet meer nodig. Investeren in machines is des te lucratiever, want u investeert in wat u hebben wilt, niet in wat u al heeft! Daarom van Hitachi: de machines zonder accu’s, oplader en koffer. De uitwisselbaarheid van lader accu en machine optimaal benutten. Daar gaat het om: zelfde voltage en zelfde accutechniek? Dan is opnieuw aanschaffen niet nodig. U kiest alleen de machine van uw keuze.

HITACHI EXCLUSIVE: EXTRA VOORDELIG

Machines bestellen zonder accu of koffer. U kiest gewoon de accu machine die je hebben wilt ZONDER DE ACCU’S EN LADER. Omdat u die speciale klus wilt klaren. Omdat u die machine beslist wilt hebben. Daar gebruikt u de accu’s en lader bij de u al hebt. Dus gebruik ze gerust voor meerdere machines, ze zijn, bij hetzelfde voltage, 100% UITWISSELBAAR. Dat is handig en bespaart kosten Overigens, met die NIEUWE ACCU’s 6.0 Ah TECHNIEK werkt u extra lang! Wel 30% langer! NIEUW: Tevens in deze actiefolder ACCU PACKS! Sets met meerdere accu’s, met of zonder lader voor speciale prijzen! U krijgt op machines de VOLLE 3 JAAR GARANTIE als je je aankoop op de site registreert.De machines uit het EXclusive assortiment zijn zeer scherp geprijsd. Dat betekent een aangenaam lage investering terwijl het werkgemak, de workforce, even aangenaam stijgt. Ideaal als u naast een boor-schroefmachine ook graag gebruik maakt van bijvoorbeeld een cirkel- of reciprozaagmachine.

Voor het samenstellen van uw pakket kan u contact opnemen met de afdeling verkoop van Marree Bouw & Techniek B.V. via telefoon 0341-467755 of per e-mail verkoop@marree.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.