Joke Van Den Hazel
Joke van den Hazel
Leestijd: 1 minuut

Tuinbeslag in het zwart – GB Blackline

Wist u dat het tuinbeslag van GB ook beschikt over een ‘Blackline’-serie? Hengen, duimen, kruishengen, grendels en deurvangbeugels zijn ook verkrijgbaar in een zwart gepoedercoate (EPZ) uitvoering. Hiernaast zijn er ook Rustica model hengen en plaatduim leverbaar voor standaard en vlakwerk.

Gepoedercoate uitvoering

GB streeft naar een kwalitatief goede producten. Voor het tuinbeslag in EPZ kozen ze voor een poedercoating. Een goede poedercoating met een juiste voorbehandeling bepaalt in hoge mate de levensduur en de kwaliteit van het product. Het doel van de voorbehandeling is het verwijderen van verontreinigingen, het bevorderen van de hechting en extra corrosiebescherming.

De juiste voorbehandeling

De Kataforese Tauch Lackierung (KTL)-behandeling is een goede voorbehandeling voor het poedercoatproces. Het is een hightech voorbehandeling met een watergedragen primer, afkomstig uit de automobielindustrie. Deze doorgaans zwarte epoxylaag, met 15-40 μm laagdikte, zorgt samen met de juiste voorbehandeling voor de optimale corrosiewering. Na de KTL-behandeling krijgen de producten een poedercoating. De poedercoating geeft een mooi matzwarte uitstraling aan het product. 

Bestel nu jouw GB tuinbeslag online in de webshop of in onze winkel. Heb je nog vragen over het tuinbeslag? Neem dan contact op met onze klantenservice of breng een bezoekje aan onze winkel in Harderwijk.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten