Wouter Bunschoten
Wouter Bunschoten
Leestijd: 2 minuten

FEIN Starlock machines

Altijd al met een uniforme standaard willen werken? In samenwerking met Bosch ontwikkelde FEIN de Starlock aansluiting. De Starlock gereedschappen zijn te gebruiken met de systemen van FEIN (MultiTasker, MultiTalent en SuperCut) en Bosch. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken in combinatie met machines van andere fabrikanten met een 12-punts aansluiting. Dit maakt de gereedschappen en accessoires verenigbaar met de meeste machines op de markt. 

Waarom Starlock aansluiting?

  • Universele aansluiting voor tools voor de toekomst;
  • Accessoires passen ook op oudere types en machines met een 12-punts aansluiting;
  • Binnen drie seconden van accessoire gewisseld;
  • Eenvoudige en lichte bediening, geen losse bout en opspanfouten;
  • Werkt 35% sneller door spelingsvrije opname en stijvere accessoires. 

Drie vermogensklassen

Om overeen te komen aan de kracht van de gekozen machine, worden Starlock accessoires aangeboden in drie categorieën. Deze categorieën zijn:

  • Starlock
  • StarlockPlus
  • StarlockMax

Starlock

Deze categorie sluit aan op het onderste vermogensbereik en is verenigbaar met alle oscillerende elektrische gereedschappen van FEIN en andere fabrikanten. 

StarlockPlus 

Accessoires in de categorie StarlockPlus werken optimaal met alle FEIN oscillerende elektrische gereedschappen, de FEIN Multimaster en alle multifunctionele gereedschappen met een StarlockPlus-aansluiting. 

StarlockMax

Maak je gebruik van zeer krachtige oscillerende elektrische gereedschappen? Dan zijn accessoires uit de categorie StarlockMax de juiste keuze. Met het coderingssysteem garandeert FEIN dat alleen onderdelen die overeenkomen met de uitvoering van het multifunctionele gereedschap kunnen worden bevestigd. Hierdoor wordt overbelasting voorkomen.  

Bestel Starlock machines en accessoires direct in onze webshop. Vragen of advies nodig? Neem contact op met onze verkoopafdeling via 0341-467755 of verkoop@marree.nl.

 

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten