Henk Van Plateringen
Henk van Plateringen
Leestijd: 2 minuten

AXA Oyster®

Wel eens van de AXA Oyster® gehoord? De AXA Oyster® combineert de functie van een raamsluiting en raamuitzetter voor naar buitendraaiende ramen. De AXA Oyster® is dus niet alleen een raamsluiting, maar dankzij de ingebouwde kierstandfunctie kun je veilig in twee standen ventileren. Het gepatenteerde ontwerp is volledig uitgevoerd in massief RVS en heeft een erg sterke constructie. Hierdoor voldoet het aan alle actuele veiligheidseisen. Door de kinderbeveiliging kunnen kinderen niet zelfstandig het raam openen. De AXA Oyster® is zeer veilig en weerstaat de meest actuele inbraakmethodes.

Bestel direct online

Handig en compact

In plaats van twee raamsluitingen en een raamuitzetter hoeft je nog maar één product op het raam te monteren: de AXA Oyster. Dit scheelt aanzienlijk in het aantal zichtbare elementen op het raam en natuurlijk op de montagetijd. De montagemiddelen vallen vrijwel weg achter het gemonteerde product. Door de verticale positie is de AXA Oyster® in lijn met het kozijn en krijgt het raam een strakke en rustige uitstraling.

Bediening

Door bovenop de hendel te drukken, gaat de sluiting open en klikt het raam automatisch in de beveiligde kierstand. Kies vervolgens één van de twee ventilatiestanden: Medium of Silence; voor optimale nachtrust. Om het raam volledig te openen, druk je de hendel volledig naar beneden en kantel je hem aan de de bovenkant uit de sluiting

Veiligheid

Door de kinderbeveiliging kunnen kinderen niet zelfstandig het raam openen. De AXA Oyster® is zeer veilig en weerstaat de meest actuele inbraakmethodes. Als het raam gesloten is, voldoet het aan de eisen conform het SKG** keurmerk, in de twee beveiligde ventilatieposities voldoet het aan SKG P keurmerk en is volledig Lock-Jockey proof (niet manipuleerbaar van buitenaf). Deze eigenschappen zijn er uniek, want er is geen ander product beschikbaar dat aan al deze eisen voldoet. Verder voldoet het product uiteraard ook aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Axa Oyster Marree

Bestel direct online

Neem contact op met onze verkoopafdeling voor advisering en/of vragen.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten