ben marree
Ben Marree
Leestijd: 2 minuten

Randstad: ‘Je weet gewoon dat het goed zit’

Randstad is één van de bedrijven die Marree inschakelt voor het Gereedschapsbeheer+. Ondanks dat het een grote organisatie is, zijn er binnen de RGN (Randstad Groep Nederland) verschillende afdelingen die specifieke oplossingen nodig hebben. De telecommarkt is er daar één van. Menno Heldermand, Principal Accountspecialist bij Randstad, is verantwoordelijk voor deze divisie en vertelt over de samenwerking met Marree.

“Hoewel Randstad een grote organisatie is die op grote schaal inkoopt en veel bulk verwerkt, waren wij op zoek naar een leverancier met specialistische kennis van de telecommarkt. Via het eveneens Harderwijkse Schuuring (tegenwoordig onderdeel van Allinq) kwamen wij in contact met Marree.” Dat contact was vanaf het eerste moment goed. “Je merkt aan alles dat Marree naast producten ook ontzettend veel kennis in huis heeft. Dat gaf direct een goed gevoel, want juist daar waren we naar op zoek.”

Digitalisering

Dat goede gevoel wordt vaak bevestigd door de collega’s op de werkvloer. “Wij krijgen vaak van monteurs te horen dat het materiaal goed is. Marree controleert ingeleverd gereedschap op defecten en repareert indien nodig. Hierdoor hebben wij er geen omkijken naar. Je weet gewoon dat het goed zit.” 

Randstad en Marree werken inmiddels al jaren samen. Gedurende die periode heeft Marree veel stappen gezet om de klant nóg meer te ontzorgen. Helderman: “Je merkt aan alles dat de mensen bij Marree hun best doen om maatwerk te leveren. Zowel in de gekozen producten als in de processen. Het afgelopen jaar hebben we een traject doorlopen waarbij veel processen zijn gedigitaliseerd. Hierdoor werken we nog efficiënter samen.”

‘Een stapje verder’

Bij Marree staat Robert van Plateringen voor Randstad klaar als vast contactpersoon. “Met Robert is het fijn communiceren”, vertelt Helderman. “Op deze manier hebben we korte communicatielijnen en kunnen we zowel op operationeel als tactisch vlak met elkaar schakelen. En als er wat is, krijg je snel een reactie. Dat is bij andere partners soms wel anders. Marree gaat écht een stapje verder.”

Wil jij als uitzendbureau tijd en geld besparen op het beheer van gereedschap? Bekijk dan meer informatie over het unieke Gereedschapsbeheer+.

Gereedschapsbeheer+
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten