Alex Ten Brinke
Alex ten Brinke
Leestijd: 2 minuten

OXXA Safety Gloves

Wist je dat er tijdens bouw- en constructiewerkzaamheden jaarlijks zo’n 260.000 hand- en pols verwondingen opgelopen worden? Het is daarom erg belangrijk om aandacht te besteden aan de juiste handbescherming. Voor elk beroep waarbij veiligheid en comfort voorop staat, is er een OXXA handschoen die daar perfect op aansluit.

OXXA Safety Gloves ontwikkelt en produceert moderne werkhandschoenen van hoge, constante kwaliteit. Daarnaast beschikken de handschoenen over maximaal draagcomfort. De handschoenen van OXXA zijn gemaakt om te beschermen. Hierdoor zorgen zij ervoor dat gebruikers veilig en comfortabel hun werk kunnen doen, waardoor de productiviteit op de werkvloer verhoogt.

Lage kosten

Doordat OXXA handschoenen een langere levensduur hebben dan andere werkhandschoenen, zorgen ze voor lagere kosten voor werkgevers. Werkgevers zijn namelijk wettelijk verplicht de juiste beschermingsmiddelen beschikbaar te stellen aan werknemers.

OXXA biedt met een compact en overzichtelijk assortiment aan werkhandschoenen voor iedere toepassing de juiste handschoenen. Hierdoor wordt het de consument gemakkelijk gemaakt de juiste handschoen te kiezen.

Waarom OXXA?

  • Veilig
  • Comfortabel
  • Efficiënt
  • Representatief

Gecertificeerd

De OXXA handschoenen behoren tot de hoogste kwaliteit producten op de markt voor hand- en polsbescherming. De handschoenen zijn dan ook getest en gecertificeerd conform de EN-normeringen.

Dyneema® Diamond

Om nog meer veiligheid te creëren heeft OXXA de Dyneema® Diamond geïntroduceerd. Deze technologie is een vezel op het gebied van snijbestendigheid. De vezel verdubbelt de snijbestendigheid en het comfort. Dyneema® Diamond Technology haalt snijniveau 5 conform de EN388 norm zonder het gebruik van glasvezel of staal. Samen met de hoge abrasieweerstand zorgt het voor verbeterde duurzaamheid en levensduur van beschermende handschoenen. Ook zorgt het voor een verhoging van de veiligheid en de productiviteit.

OXXA wil het beste voor de gebruikers. Daarom wordt er geluisterd naar hun ervaringen op de werkvloer. De werkhandschoenen staan niet alleen bekend om het draagcomfort, maar ook om de goede pasvorm, grip en vingergevoeligheid. Ook beschikken de werkhandschoenen over een moderne uitstraling.

Bestel producten van OXXA via de webshop of kom langs in onze showroom.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten