Ferdinand Griffioen
Ferdinand Griffioen
Leestijd: 2 minuten

BOA® Fit System van Bata Industrials

Het BOA® Fit System, dat speciaal ontworpen is om te presteren, is te vinden in de producten van Bata Industrials. Het bestaat uit een micro-instelbare draaiknop, een supersterke lichtgewicht kabel en flexibele kabelgeleiders. Elke unieke configuratie is ontworpen voor een snelle, moeiteloze en nauwkeurige pasvorm en wordt ondersteund door de BOA® garantie.

Voordelen van het BOA® Fit System

 • Wendbaarheid en snelheid 
  Het BOA® Fit System maakt snellere, krachtigere richtingsveranderingen mogelijk door een naadloze verbinding tussen de apparatuur en het lichaam.
 • Kracht en precisie 
  Kracht zonder afbreuk te doen aan de precisie, het BOA® Fit Systeem levert meer explosieve actie en een ongeëvenaarde nauwkeurigheid.
 • Duurzaamheid en gezondheid
  Ga verder, sneller en sterker. Het BOA® Fit System bespaart energie door het verbeteren van de circulatie en de efficiëntie.
 • Duurzaamheid en kwaliteit 
  Ontworpen met hoge kwaliteit, duurzame materialen, en streng getest in het veld, is het BOA® Fit System gegarandeerd in elke omgeving te presteren.
Bekijk werkschoenen in shop

Hoe werkt het?

In onderstaande video wordt het BOA® Fit System gedemonstreerd.

Het BOA® Fit System

BOA® Fit System, ontstaan in de Rocky Mountains in 2001, levert een snelle, moeiteloze, nauwkeurige pasvorm, speciaal gebouwd om te presteren. BOA’s gepatenteerde systeem bestaat uit drie integrale onderdelen: een micro-instelbare draaiknop, een supersterke lichtgewicht kabel, en flexibele kabelgeleiders.

Three Boa Functions marree

 

Ook werkschoenen met het BOA® Fit System?

Wil jij nu ook werkschoenen van Bata Industrials met het BOA® Fit System? Bestel deze werkschoenen in onze shop of kom langs in onze winkel. We helpen je graag verder.

Bekijk werkschoenen in shop

 

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten