Bram Schuttelaar
Bram Schuttelaar
Leestijd: 2 minuten

24/7 jouw bestelling ophalen bij Marree

Ben je al bekend met de Marree afhaalkluis? Om je nu nog meer te ontzorgen en onze service nog completer te maken, kun je gebruik maken van onze afhaalkluis.

Heb je jouw bestelling snel nodig maar lukt het jou niet om hem op te halen tijdens onze openingstijden? Geen probleem! Wij hebben een afhaalkluis waar wij jouw bestelling klaarleggen. Jij kunt jouw bestelling ophalen wanneer het jou het beste uitkomt, dus ook buiten onze openingstijden. De kluis is 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk. Zo kun jij jouw bestelling ophalen wanneer jij wilt en tot die tijd zijn jouw spullen veilig opgeborgen. 

Producten ter reparatie in de Marree afhaalkluis

Gaat jouw gereedschap of machine buiten onze openingstijden kapot? Onze afhaalkluis is ook geschikt voor het achterlaten van defecte gereedschappen en machines ter reparatie.

Laat ons weten wat er aan de hand is door je reparatie aan te melden. Zo kunnen wij de volgende dag meteen aan de slag om jouw apparaat te repareren. Wil je een apparaat ter vervanging? Dat kan ook! We leggen een vervangend apparaat voor je klaar in de kluis. 

Onze afhaalkluis bevindt zich aan de linkerkant van het pand. Wil jij weten hoe de afhaalkluis werkt?

Lees hier verder
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten