Stickbit – Dé magnetische bithouder voor veelschroevers

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovaties om de beste oplossingen te kunnen bieden voor onze klanten. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje makkelijker maken. Stickbit doet dit met de magnetische bithouder waarmee je snel en efficiënt kan werken. Met de in Nederland geproduceerde bithouder heb je nooit meer rondzwevende bits en heb je de bits altijd direct bij de hand.

Kan ik je helpen?

Nederlands product Roestvrij staal Geschikt voor 6 of 9 (XL) bits

Stickbit bithouders

Snel en efficiënt werken met magnetische bithouders

Veelzijdige, roestvrijstalen magnetische bithouder, speciaal ontworpen voor een breed scala aan gereedschappen van merken zoals Makita, DeWalt, Milwaukee, Festool, Metabo, Bosch Blauw, Hikoki en Parkside. Hij wordt bevestigd op de plek van de draaghaak en is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. De Stickbit is beschikbaar voor verschillende voltages en specifieke modellen, met uitzondering van enkele beperkingen per merk.

Nooit meer zoeken met de bithouder van Stickbit

Ontdek de roestvrijstalen magnetische bithouders. Geschikt voor diverse gereedschapsmerken zoals Makita, HiKOKI, Festool, DeWalt, en Bosch Blauw. Hij wordt bevestigd op de plek van de draaghaak en is voor zowel links- als rechtshandigen te gebruiken. De levering omvat een RVS bithouder, schroefmagneet, bevestigingsbout.

Marree Thumbnail Stickbit 01

Bestel jouw Stickbit bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment bithouders.  Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze winkel of neem contact op met onze specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject. Wil je de bithouder eerst proberen voordat je ‘m koopt? Dat kan ook! Neem gerust contact met ons op.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten