Ferdinand Griffioen
Ferdinand Griffioen
Leestijd: 1 minuut

Nieuw bij Marree: Phantom gereedschap

Heb jij verspanend gereedschap nodig voor metaalbewerkingen? Phantom heeft door heel Europa een sterke reputatie opgebouwd, vanwege de hoge kwaliteit aan gereedschappen. Met Phantom gereedschap kun je iedere verspaningstaak aan!

Dankzij de A-kwaliteit heeft Phantom een plek in onze schappen. Het gereedschap maakt iedere taak mogelijk. Wij bieden onder andere metaalboren, verzinkfrezen en machinetappen aan. Het uitgebreide assortiment SDS boren voldoet aan de strenge productienormen voor het PGM-keurmerk: het diameterbereik van een boorgat wordt gegarandeerd door een betrouwbare boorgatplugverbinding. 

Het succes van Phantom is te danken aan gereedschappen in de beste uitvoering te leveren als servicegericht te werken. Phantom levert alleen gereedschappen waarvan het zeker weet dat eindgebruikers daarmee het verschil kunnen maken. Het richt zich op de combinatie van service verlenen als kwaliteitsproducten leveren. Met deze combinatie richt het zich zowel op de groothandel als op de eindgebruiker. 

Bekijk ons Phantom productaanbod in de webshop. Vragen of advies nodig? Neem contact op. 

Neem contact met ons op
Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten