Primaverde: schoon, veilig en stofvrij werken

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Daarom hebben wij de producten van Primaverde opgenomen in ons assortiment. Met de producten van Primaverde voorkom jij beschadigingen aan vloeren, trappen en ramen. Denk hierbij dus aan afdekfolie, afdekvlies, stofwanden en stofdeuren. Hiermee voorkom jij herstel werkzaamheden!

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

Primaverde producten

Primaverde producten bieden zekerheid

Je komt er vaak achter dat bescherming van de ondergrond belangrijk is, wanneer het te laat is. Die ene pot verf valt of die pan met olie wordt omgestoten, dan ben je vaak verder van huis. Primaverde BV heeft een uitgebreid assortiment betrouwbare producten voor schoon en veilig werken. De A-merken van Primaverde blinken uit in innovatie en efficiency. De merken die onder Primaverde vallen:

  • PrimaCover afdekmaterialen en stofdeuren
  • Ram Board afdekmaterialen
  • Curtain-Wall herbruikbare stofwanden
  • Permafix afdekmaterialen en tapes
  • FugenMeister kitgereedschappen

Daarnaast biedt het merk de mogelijkheid om producten te personaliseren. Producten worden geleverd met een bedrukking van bijvoorbeeld het bedrijfslogo.

PrimaCover Marree Afdekfolie

Bestel jouw Primaverde producten bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment Primaverde producten. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten