GPF Deurbeslag

Bij Marree zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we door producten te kiezen die volledig ontzorgen en je werk een stukje eenvoudiger maken. Deurbeslag doet veel met een interieur, ook al is het maar een klein onderdeel. Je kunt je interieur naar een hoger level tillen met het GPF deurbeslag. Met een uitgebreid assortiment zit er altijd wel deurbeslag tussen dat past bij jouw interieur.

Kan ik je helpen?

Klantbeoordeling 4,4/5 Vandaag nog gratis bezorgd! 30.000+ producten op voorraad

GPF CombiVari-systeem

Ben je op zoek naar kwalitatief sterk en uniek deurbeslag? GPF geeft jou de kans om dit volledig zelf samen te stellen met het unieke GPF CombiVari-systeem. Dit systeem biedt jou de volledige keuzevrijheid in het samenstellen van jouw deurbeslag. En dat in maar drie eenvoudige stappen: Kies je deurkruk, kies je rozet of schild en bevestig je keuze. Easy toch? De mogelijkheden en combinaties in deurbeslagen zijn eindeloos.

In onze winkel in Harderwijk én onze webwinkel zijn de diverse materialen beschikbaar. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Gpf bouwbeslag Marree

Bestel jouw GPF Bouwbeslag bij Marree

Onze webshop beschikt over een groot assortiment GPF Bouwbeslag. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop of app, bezoek onze showroom of neem contact op met onze GPF specialist. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste materiaal voor jouw klus of bouwproject.

  • Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Kan ik je helpen?

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten