Sebastiaan Van Der Leij
Sebastiaan van der Leij
Leestijd: 3 minuten

Sebastiaan van der Leij: Van Reparateur tot Logistiek Specialist

Tweeënhalf jaar geleden heeft Sebastiaan van der Leij zich toegevoegd aan het team van Marree Technische Groothandel. Hij begon bij Marree na een aanbeveling van een vriend en oud-collega, Bram, en heeft sindsdien een belangrijke rol op zich genomen op de afdeling logistiek. Hoe kwam Sebastiaan bij Marree terecht, wat houdt zijn functie precies in, en wat maakt zijn werk zo leuk? Lees verder om het verhaal te ontdekken.

Een nieuwe uitdaging

“Ik was tweeënhalf jaar geleden op zoek naar een nieuwe uitdaging. In mijn zoektocht zag ik op Facebook de vacature voorbij komen en ik zag dat Bram hier ook werkte. Ik heb eerder met Bram gewerkt, dus stuurde ik hem meteen een berichtje. Hij sprak vol lof over Marree als werkgever en voordat ik het wist, was ik in gesprek met Robert. Zo kwam ik al snel bij Marree terecht.”

Hoewel zijn vorige functies niet direct gerelateerd waren aan logistiek, heeft Sebastiaan met plezier en toewijding zijn rol op zich genomen. “Ik was hiervoor reparateur en had ook sales ervaring. Logistiek is echt totaal iets anders, maar het beviel al meteen goed. Nog steeds trouwens!”, benadrukt Sebastiaan.

Zijn functie omvat een breed scala aan taken, waaronder het beheer van inkomende en uitgaande goederen, picken en rapen van orders, het bezorgen bij grote of vaste klanten, het bedrukken van werkkleding en het onderhouden van de winkel. “Af en toe spring ik ook bij in de winkel en help ik klanten. Deze rol biedt dagelijks nieuwe uitdagingen en de diversiteit van de taken zorgt voor een stimulerende en dynamische werkomgeving.”

“Het allerleukste aan mijn werk is zonder twijfel de afwisseling in de taken”

Sebastiaan Marree 90 jaar

Samen sterk

Het is de onderlinge samenwerking die Sebastiaan en zijn collega’s kenmerkt. Met iedereen die zijn eigen taken heeft, is er altijd iemand bereid om in te springen en te helpen wanneer nodig. Deze collegiale sfeer is volgens Sebastiaan wat Marree tot een bijzonder bedrijf maakt. “We doen het met zijn allen en we zijn er ook voor elkaar. Als iemand uitvalt, vangen we elkaar op. Dat maakt het echt een familiebedrijf,” aldus Sebastiaan.

Positieve werksfeer

“Sebastiaan omschrijft de bedrijfscultuur binnen Marree als uiterst collegiaal en professioneel. Wat hij vooral waardeert, is de open communicatie die centraal staat in het team. Of het nu gaat om successen of leermomenten, bij Marree wordt alles direct en openhartig gedeeld. Sebastiaan is ervan overtuigd dat deze transparantie niet alleen de sterke banden tussen het team bevordert, maar ook bijdraagt aan de hoge kwaliteitsstandaarden waar wij voor staan.

Een bijzonder moment dat Sebastiaan benadrukte was een teamuitje naar Breda. “Dit was een fantastische ervaring, en het heeft ons team nog meer samengebracht.

Visie op de toekomst

Sebastiaan kijkt optimistisch naar de toekomst bij Marree. Hij is van plan om zich verder te ontwikkelen en meer verantwoordelijkheden op zich te nemen binnen het bedrijf. Door zijn toewijding, vaardigheden en positieve houding spiegelt Sebastiaan de kracht en professionaliteit die kenmerkend zijn voor Marree.

Wij verwelkomen jullie graag allemaal op 14 september bij onze mooie winkel. Samen vieren we dan het 90-jarig bestaan van Marree! En de feestelijke plannen voor na 14 september? Een lang weekend weg met het hele team om nog meer mooie herinneringen te maken.

Copyright 2024 - Marree

Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten